Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468645 C-Max’e Spor Görünüm Seçeneği Geldi Yeni Ford C-MAX Sport, modele özgü 17 inç alaşım jantlar, siyah kontrast tavan, gövde rengi daha büyük arka spoiler ve eşik dahil olmak üzere aktif aileler için dinamik bir tasarım sunuyor. Üç silindirli motor için ilk olan silindir devre dışı bırakma sistemi ile Ford 1.0 litrelik EcoBoost benzinli; 1,5 litrelik EcoBoost benzinli ve 1.5 ve 2.0 litrelik TDCi dizel motor seçeneği sunuyor. Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-yeni-ford-c-max-sport-tanitildi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl Yazar comment_468682 Ford yavaş yavaş NEDC'den WLTP'ye geçiyor. Bu Sport'un tanıtımını yapınca bununkileri de geçirmişler yeni sisteme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468683 Şu c-max aslında çok iyi araba ama akıma kapıldık işte ? Yalnız bunlar dandik fotoşoplar. Marşbiyerlerin rengi tutmamış. Eğer resimdeki jantlar 17 ise, onlar da öyle durmuyor c-max'da, bu resimdekiler en az 18 gibi durmuş. Özetle, trend donanım üstüne, gövde rengi alt bölüm, siyah renkli tavan ve şu anda aksesuar olarak satılan büyük yapıştırma spoiler var. Sadece jantlara yatırım yapılmış. Çok negatif yaklaşmış gibi oldum ama benim sözlerim fotoşopcuya. Araba güzel olmuş böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl Yazar comment_468684 Bunlar 18 abi, 17'ler Titanium X'tekinin siyahı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468710 Online ecate govde rengi parcalar ve jantlar eklenmis, farlar panjur vs ayni. 3 saat önce, Murat Kav. yazdı: Şu c-max aslında çok iyi araba ama akıma kapıldık işte ? Yalnız bunlar dandik fotoşoplar. Marşbiyerlerin rengi tutmamış. Eğer resimdeki jantlar 17 ise, onlar da öyle durmuyor c-max'da, bu resimdekiler en az 18 gibi durmuş. Özetle, trend donanım üstüne, gövde rengi alt bölüm, siyah renkli tavan ve şu anda aksesuar olarak satılan büyük yapıştırma spoiler var. Sadece jantlara yatırım yapılmış. Çok negatif yaklaşmış gibi oldum ama benim sözlerim fotoşopcuya. Araba güzel olmuş böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468711 13 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Online ecate govde rengi parcalar ve jantlar eklenmis, farlar panjur vs ayni. Size iş çıktı. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468718 27 dakika önce, Semih O. yazdı: Size iş çıktı. ? Ayna kapağı tanesi 465 liracik sorma.... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468721 1 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Ayna kapağı tanesi 465 liracik sorma.... ? Cmax de siyah zemin xenon var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468723 25 dakika önce, Semih O. yazdı: Cmax de siyah zemin xenon var mı? Siyah zeminli içi kromlu janjanli, 3 tanede beyin var, focus gibi tek beyin değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20188 yıl comment_468746 10 saat önce, Semih O. yazdı: Cmax de siyah zemin xenon var mı? Şapkası bile var ? Mayıs 4, 20188 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20188 yıl comment_468757 Keşke gerçekleşen yakıt verileri de tanıtım yazılarındakilerine yakın olabilse... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20188 yıl Yazar comment_468771 Bir saat önce, Günal Yılmaz yazdı: Keşke gerçekleşen yakıt verileri de tanıtım yazılarındakilerine yakın olabilse... Yeni yöntem daha gerçekçi işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469328 04.05.2018 - 08:53 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Şapkası bile var ? Bu farları sipariş edip montajını yaptırabilmem için bir adres gösterebilir misiniz? İstanbul'da konuştuğum servisler uygulama konusunda bilgi sahibi değil maalesef. Bilgi vermek istemezseniz de canınız sağolsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın