Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20188 yıl comment_468376 İyi forumlar arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle herkese merhaba benim 2008 model focus 2 aracım var ön amortisörlerimde sıkıntı var şuan marka tercihi olarak ne önerirsiniz marka konusunda pek bilgim yok, standart bir amortisör istiyorum. Etraftan duyduğum kadarıyla Monroe, Sachs bu markalardan hangisini önerirsiniz ve usta amortisör kepinin de değişmesi lazım dedi bunlarda amortisör kepi mi var yoksa takoz mu var? teşekkür ederim yardımlarınız için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468421 Sachs da olur, Monroe de... Kep ile takozun aynı parçayı tanımladığını düşünüyorum. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468443 Kalite olarak Sachs bir tık daha iyidir derler ustalar. Fiyatta az da olsa fazladır. Amortisör sökülünce birlikte çıkan ve haliyle yıpranmış olan diğer parçaları da değiştirin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468446 Sachs orjinal aksamdır. Ford'un kendi kullandığı orjinal ekipmandır. Benim tavsiyem budur. Monroe ile ilgili de çok iyi duyumlar aldım ben de. O da olabilir. Eğer çok iyi birşey istiyorsanız KONi kullanın. Ama tuzludur. Değiştirmişken kepini de değiştirin. Takım olsun. Demek ki usta gerekli görmüş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl Yazar comment_468524 cevaplar için teşekkür ederim benimde aklıma sachs yattı değiştirmişken diğer parçalarınıda değiştireyim iyi olur bencede yardımlarınız için saolun :) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın