Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466396 Ben navigasyonlu sync modülünü sonradan araca ekledim. Daha önceki aracımda 5" navigasyon varken, göstergede navi aktif olduğunda yön bilgisi geliyordu ama kugada bir türlü göstergeye getirmeyi başaramamıştım. Bu konu ile ilgili yurt dışı sitelerinde de bilgi bulamadım. Eski araçta BCM'ye naviyi tanıtınca göstergede de navi opsiyonu çıkıyordu ama kuga bir türlü çıkmadı. Ben de geçenler de oturdum, taradım onlarca as built kodunu. En nihayetinde başardım Bu da bonus, bazen detaylı çalışmalar çıkıyor Nisan 14, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466400 Ford sana araba satmayacak bundan sonra çok kurcalıyon sen arabaları Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466401 biz daha DVR çalıştıramıyoz , Murat yakında otonom sürüş yaptıracak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466402 Bursa dan soran var bu navi işini gönder dersen göndereyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl Yazar comment_466405 14 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Bursa dan soran var bu navi işini gönder dersen göndereyim Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466414 39 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ? Ok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519722 Bunu focus 3.5 için nasıl yapabilirim,sadece gösterge navigasyonu kaldı,focccus programı hata veriyor forscan programındanda bulamadım yardımcı olurmusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl Yazar comment_519726 Detayları çok hatırlamıyorum ama, ipc menüsünde ve apim menüsünde nav repeater seçeneğini arayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519728 forscanda bir kaç menüye girerken yükleme yapmak istiyor evet dememe rağmen araba kapanıp işlem iptal oluyor, bu akşam bir deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519730 MK 3 MCA için carplay'den google maps/yandex maps gibi navigasyonlar göstergeye aktarılamadığı için bence aktiflenmesi çok gerekli değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519731 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Detayları çok hatırlamıyorum ama, ipc menüsünde ve apim menüsünde nav repeater seçeneğini arayın. Benim bildiğim repeater Sync 3 sonrası apim ve yeni göstergelerde var. Sync 2'de biz Central Configuration'da ekran tipini 8" with nav olaral seçiyorduk. Gerçi arkadaşa bu cevabı zaten vermiştim ama farklı konularda sormaya devam ediyor. Hayırlısı... 1 dakika önce, Kerem B. yazdı: MK 3 MCA için carplay'den google maps/yandex maps gibi navigasyonlar göstergeye aktarılamadığı için bence aktiflenmesi çok gerekli değil. Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519732 4 dakika önce, Semih O. yazdı: Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 Ocak 30, 20251 yıl Kerem B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20251 yıl comment_519733 Şimdi, Kerem B. yazdı: Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 Mk3.5 için ben de net hatırlamıyorum, olmuyor olabilir ama mk4'de yaptığına eminim. Kurcalarız bir ara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20251 yıl Yazar comment_519757 17 saat önce, Kerem B. yazdı: Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 Android ise google haritalarıı gösterir. Apple ise Apple haritaları gösterir göstergede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20251 yıl comment_519763 3 saat önce, Murat Kav. yazdı: Apple ise Apple haritaları gösterir göstergede. Deneyeceğim abi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın