Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Naviyi Göstergede Aktif Etmek

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben navigasyonlu sync modülünü sonradan araca ekledim. Daha önceki aracımda 5" navigasyon varken, göstergede navi aktif olduğunda yön bilgisi geliyordu ama kugada bir türlü göstergeye getirmeyi başaramamıştım. Bu konu ile ilgili yurt dışı sitelerinde de bilgi bulamadım. Eski araçta BCM'ye naviyi tanıtınca göstergede de navi opsiyonu çıkıyordu ama kuga bir türlü çıkmadı. Ben de geçenler de oturdum, taradım onlarca as built kodunu. En nihayetinde başardım :) 

secenek.jpg

ikili.jpg

ipc.jpg

Bu da bonus, bazen detaylı çalışmalar çıkıyor :) 

3d.jpg

Murat Kav. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

biz daha DVR çalıştıramıyoz , Murat yakında otonom sürüş yaptıracak :D:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Bursa dan soran var bu navi işini gönder dersen göndereyim

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ?

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ?

Ok

• 6 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bunu focus 3.5 için nasıl yapabilirim,sadece gösterge navigasyonu kaldı,focccus programı hata veriyor forscan programındanda bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Detayları çok hatırlamıyorum ama, ipc menüsünde ve apim menüsünde nav repeater seçeneğini arayın.

Yanıtlama zamanı:

forscanda bir kaç menüye girerken yükleme yapmak istiyor evet dememe rağmen araba kapanıp işlem iptal oluyor, bu akşam bir deneyeceğim

Yanıtlama zamanı:

MK 3 MCA için carplay'den google maps/yandex maps gibi navigasyonlar göstergeye aktarılamadığı için bence aktiflenmesi çok gerekli değil.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Detayları çok hatırlamıyorum ama, ipc menüsünde ve apim menüsünde nav repeater seçeneğini arayın.

Benim bildiğim repeater Sync 3 sonrası apim ve yeni göstergelerde var. Sync 2'de biz Central Configuration'da ekran tipini 8" with nav olaral seçiyorduk. Gerçi arkadaşa bu cevabı zaten vermiştim ama farklı konularda sormaya devam ediyor. Hayırlısı...

1 dakika önce, Kerem B. yazdı:

MK 3 MCA için carplay'den google maps/yandex maps gibi navigasyonlar göstergeye aktarılamadığı için bence aktiflenmesi çok gerekli değil.

Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk 🙂

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk

Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 

Kerem B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kerem B. yazdı:

Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 

Mk3.5 için ben de net hatırlamıyorum, olmuyor olabilir ama mk4'de yaptığına eminim. Kurcalarız bir ara.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17 saat önce, Kerem B. yazdı:

Android ise google haritalarıı gösterir. Apple ise Apple haritaları gösterir göstergede.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Apple ise Apple haritaları gösterir göstergede.

Deneyeceğim abi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.