Erol Mutlu Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2018 merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim herkese selamlar ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. aküden amfiye kablo çekeceğim ama akünün arka tarafında kablonun geçeceği yeri bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ve aşağıdaki sistemim için aküden çekilecek olan kablo 4ga mı 8 ga mı olmalıdır. pioneer deh s2050ui teyp potenza 70 rms coaxial cerwin vega 50 rms coaxial 1000 watt bass soundmax sx-4070 4 kanal bass kontrollü amfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 17 dakika önce, Erol Mutlu yazdı: merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim herkese selamlar ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. aküden amfiye kablo çekeceğim ama akünün arka tarafında kablonun geçeceği yeri bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ve aşağıdaki sistemim için aküden çekilecek olan kablo 4ga mı 8 ga mı olmalıdır. pioneer deh s2050ui teyp potenza 70 rms coaxial cerwin vega 50 rms coaxial 1000 watt bass soundmax sx-4070 4 kanal bass kontrollü amfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Mutlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 videoda plastik tıpayı sanırım delmişler. bende dün bu tıpayı inceledim torpidoyu söktüm ama plastik tıpayı delmek istemiyorum. başka bir yolu var mıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Aküden Kokpite girmek için en uygun yer orası, yada yeni bir delik açmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Mutlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 plastik tıpa torpidodan çekildiğinde yerinden çıkıyor o zaman plastik tıpa ile saç arasından kabloyu geçireceğim plastik tıpayı delmek istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Bir saat önce, Erol Mutlu yazdı: plastik tıpa torpidodan çekildiğinde yerinden çıkıyor o zaman plastik tıpa ile saç arasından kabloyu geçireceğim plastik tıpayı delmek istemiyorum. videodaki gibi yapmanız daha sağlıklı tıpayı yerine oturtmadan yapacağınız yalıtım sağlıklı olmaz. su da girer börtü böcek de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Mutlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 yardımlarınız için teşekkür ederim. o zaman şiş ile delip kabloyu geçireceğim ardından silikon çekmem faydalı olur mu yada izobant mı kullanayayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 30 dakika önce, Erol Mutlu yazdı: o zaman şiş ile delip kabloyu geçireceğim şiş tavsiyesidir. :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2018 9 saat önce, Erol Mutlu yazdı: yardımlarınız için teşekkür ederim. o zaman şiş ile delip kabloyu geçireceğim ardından silikon çekmem faydalı olur mu yada izobant mı kullanayayım ben olsam silikon çekerdim. bagajda öyle yaptım, bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Tosun Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Şiş ile delince kablo geçmiyor çünkü biraz kalın bir tapa, kullanacağınız kablodan 1-2mm daha küçük bir tıg ile delip kabloyu geçirdikten sonra etrafını silikonlamanız en sağlıklı yöntem, tapanın kenarından geçirmeniz tehlikeli olabilir çünkü iç kısımda sigorta tablası var, olası bir sıvı teması ciddi problemlere yol açabilir. Ben jbl marka anfi ve pioneer bas için 8ga kablo kullanıyorum bi problem yaşamadım, kabloyu çekerken akünün hemen çıkışına sigorta eklemeyi de unutmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 8ga kablo yeterli olacaktır.Componet almak varken neden coaxiel?Coaxiel hoparlörden arabada başarılı sonuç alındığını hiç görmedim,zira tiz sesleri ayak mesafeden gelir ve kaliteli müzik dinleyemezsiniz!Özellikle önde component olması olmazsa olmaz,arkaya tonlama için coaxiel olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Mutlu Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 ön kapıdaki potenza coaxialler normal bir componettan güçlü sayılır ve önlerde ekstra tweetarlar var. amfim soundmax sx-4070 ön kapıdaki coaxialleri + soundmagus sm 12 bass bağlayacağım --4 dakika sonra eklendi-- tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kabloyu geçirdikten sonra silikon uygulaması yapacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap