Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Marş Vermeme, Ateşleme Yapmama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi günler, 2011 focus mk2 aracımda ara sıra marş basarken ateşleme olmama sorunu yaşıyorum(akü sorunsuz, marş motoru rahat çalışıyor) ve anahtar daha sonra dönmüyor, kontağı tamamen kapatıp açmam gerekiyor. En son da tamamen marş motoru basmadı (yine aynı anahtar problemi oldu)  akü kutbunu söküp takınca çalışmaya başladı araba. Çalıştıktan sonra ise hiçbir şekilde tekleme,titreme,durma gibi sıkıntı olmuyor normal olarak çalışıyor. Daha önce karşılaşan varsa bu soruna yardımlarınızı bekliyorum

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kızdırma bujisidir heralde. Bence bilgisayara bağlatın aracı. Çıkar sorun ortaya. Bazı ustalar kendi bakabiliyor buna. Ama güvendiğiniz ve iyi yorumlar yapılan bir usta olsun. Başka da bir yere gösterin ondan sonra karar verirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
02.05.2018 - 12:38 tarihinde, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

Kızdırma bujisidir heralde. Bence bilgisayara bağlatın aracı. Çıkar sorun ortaya. Bazı ustalar kendi bakabiliyor buna. Ama güvendiğiniz ve iyi yorumlar yapılan bir usta olsun. Başka da bir yere gösterin ondan sonra karar verirsiniz. 

Araba benzin+lpg, bilgisayarda hiçbir kod yok, motor ustası-elektrikçi kontrol etti hiçbir şey çıkmadı, lpg ayarı da yaptırdım tekrar garanti olsun diye :) en azından artık haftada bir iki defaya indi sorun ama kaynağı bulunamadı 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Burak Tekin yazdı:

Araba benzin+lpg, bilgisayarda hiçbir kod yok, motor ustası-elektrikçi kontrol etti hiçbir şey çıkmadı, lpg ayarı da yaptırdım tekrar garanti olsun diye ? en azından artık haftada bir iki defaya indi sorun ama kaynağı bulunamadı 

Benim dayıoğlu baksa bulurdu; ama Adana'dasınız. İzmire yolunuz düşerse Turgutlu'da kendisi, oraya uğrar gösterirsiniz. Bazı sorunların sebepleri çok ince şeyler olabiliyor. Ne zaman böyle yapmaya başladı onu bilmeniz, sorunu bulmalarına yardımcı olacaktır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.