Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462635 Merhaba arkadaşlar; Aracımın ön panjur ve sis farı çerçevesini titanium görünümüne kavuşturmuştum. Konusu vardı. Şimdi de titaniumda sunulan bi- xenon olmayan farlar Trend x aracıma uygun olur mu ? Olursa almayı düşünüyorum. Şu şekilde bir görsel hazırladım. Siyah zeminli farı almayı düşünüyorum. İçerisinde ampulleri var olarak mı gelir acaba ? Sıkıntı yaratır mı araca uyar mı? Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462642 Otomatik MesajBu konu, Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462671 farkı yok farını karart daha iyi daha ucuza gelir illa da alınacaksa ledli güzel mercekli olan alınır bence Mart 8, 20188 yıl Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462681 Burak, alıcaksan yeni tip DRL li olan modelden al. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20188 yıl comment_462709 15 saat önce, BurakHAN yazdı: Merhaba Konun burada Burak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20188 yıl Yazar comment_462712 10 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Burak, alıcaksan yeni tip DRL li olan modelden al. Ona yurt dışından da baya baktım fakat uğraştırıcı biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20188 yıl comment_462719 Bırakalım bunları - Buraya kadar Cem Yılmazın sesiye okuyun - multimedyayı ne yaptın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20188 yıl comment_462790 Ona bi'de Türkiye'den bakalım. https://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20188 yıl Yazar comment_465152 3/9/2018 - 09:31 tarihinde, H. Cenk yazdı: Bırakalım bunları - Buraya kadar Cem Yılmazın sesiye okuyun - multimedyayı ne yaptın ? Taktırdım hocam Dediğiniz gibi Android 7.0 32 GB model vardı onu taktırdım. Memnunum ara ara usb çıkarıldı diyor ama çok da problem değil. Far olarak da madem eskimiş solmuş farlarla geziyorum. Siyah zemin titanium farın tanesine 470 TL vereceğime Semih abi gibi yeni Led gündüz Titanium far alayım dedim ve Antakya da birisi Trend X aracına takmış. Aracını satınca da sökmüş boşa düşünce satılığa çıkarmış alayım dedim. Bunu taktıracağım. Servise tanıtmak gerek sanırım. Çiftine 900 TL diyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın