Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460195 Aracım 14 focus 1.6 TDCİ. aracımın polyalardan gelen gıcırtı sesi nedeniyle alt tablaları değiştirildi ses kesildi ama direksiyonda çekme olmamasına ragmen direksiyon sola yatık duruyor sola kaçıyor gibi duruyor.. tabla değişikliginde rot ayarı yapılmalı mı yoksa gerek yokmudur şimdiden teşekkürler yardiminiz için ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460198 12 dakika önce, Abdullah M. yazdı: Aracım 14 focus 1.6 TDCİ. aracımın polyalardan gelen gıcırtı sesi nedeniyle alt tablaları değiştirildi ses kesildi ama direksiyonda çekme olmamasına ragmen direksiyon sola yatık duruyor sola kaçıyor gibi duruyor.. tabla değişikliginde rot ayarı yapılmalı mı yoksa gerek yokmudur şimdiden teşekkürler yardiminiz için ... ben olsam bir gözden geçirirdim rot ayarını ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460205 Araç düz giderken direksiyon sola yatık duruyorsa rot ayarına baktırmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460213 Ben taşıyıcı tablaları değiştirdim, farklı zamanlarda ve her seferinde rot ayarı yapıldı. (Yetkili servis) 2 saat önce, Abdullah M. yazdı: Aracım 14 focus 1.6 TDCİ. aracımın polyalardan gelen gıcırtı sesi nedeniyle alt tablaları değiştirildi ses kesildi ama direksiyonda çekme olmamasına ragmen direksiyon sola yatık duruyor sola kaçıyor gibi duruyor.. tabla değişikliginde rot ayarı yapılmalı mı yoksa gerek yokmudur şimdiden teşekkürler yardiminiz için ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460249 tabla dediğiniz normalde V şeklindeki salıncakları mı kastediyorsunuz. usta işini doğru yaptıysa normalde gerek yok.. benimkilerde değişti..ayar falan yapılmadı.. ama sürerken sıkıntı varsa yaptırın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460400 Tabla(salıncak) değişiminden sonra rot ayarı muhakkak yapılmalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın