Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460052 arkadaşlar 2016 focus titanium aracım start-stop' a kafasına göre geçiyor bazen her durduğumda geçiyor bazende hiç geçmiyor 2 kezdir de start-stop a geçtiğinde P moduna alıp dur/çalıştır yapın hatası veriyor bunun sebebi ne olabilir böyle bir hatayla karşılaşan varmı? aracın üstündeki akü 72A efb inci akü bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460054 Osman bey bu konuyla ilgili konuları okudunuz mu? Yanıtınız orada, değilse zaten servise uğramanız daha uygun olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460056 Örnek konu ve içerikler tıklayınız Ek: https://www.focusclubtr.com/search/?q="start stop"&sortby=newest Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460075 10 saat önce, Osman Aslan yazdı: arkadaşlar 2016 focus titanium aracım start-stop' a kafasına göre geçiyor bazen her durduğumda geçiyor bazende hiç geçmiyor 2 kezdir de start-stop a geçtiğinde P moduna alıp dur/çalıştır yapın hatası veriyor bunun sebebi ne olabilir böyle bir hatayla karşılaşan varmı? aracın üstündeki akü 72A efb inci akü bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi @Göksel Yaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460138 Sırası ile ; İlk önce arka sise 5 kere basıp çekin sonra 4’lü düğmesine 5 kere basın bekleyin 10sn sonra akü ikaz lambası yanıp sönecek. Bu şekilde birkaç gün kullanın çalışacaktır. Daha sonraki günlerde aynı hatayı yaparsa Yetkili serviste Akü’yü ölçtürün. %75 seviyesine inmişse çalışmaz. Sarj ettirin. Sorun hala devam ederse, BCM yazılımın yapılandırılması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl Yazar comment_460155 5 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Sırası ile ; İlk önce arka sise 5 kere basıp çekin sonra 4’lü düğmesine 5 kere basın bekleyin 10sn sonra akü ikaz lambası yanıp sönecek. Bu şekilde birkaç gün kullanın çalışacaktır. Daha sonraki günlerde aynı hatayı yaparsa Yetkili serviste Akü’yü ölçtürün. %75 seviyesine inmişse çalışmaz. Sarj ettirin. Sorun hala devam ederse, BCM yazılımın yapılandırılması lazım. akü daha yeni bu dediklerinizi araç çalışır vaziyette mi yapacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460211 12 saat önce, Osman Aslan yazdı: akü daha yeni bu dediklerinizi araç çalışır vaziyette mi yapacağım Daha açık yazayım: 1. Kontak açılır (motor çalışmayacak) 2. Arka sis farı düğmesine beş kere basılır bırakılır 3. İkaz flaşörü (orta konsol) iki kere açılır kapatılır, üçüncüde açılır ve açık bırakılır 4. Bu esnada gösterge şarj uyarı lambası yanması lazım, sönmesi beklenir ve flaşör ve kontak kapatılır Bir kerede olmazsa bir kere daha denenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460224 14 saat önce, Osman Aslan yazdı: akü daha yeni bu dediklerinizi araç çalışır vaziyette mi yapacağım Kontak açık şekilde yapacaksınız. Akü izleme sensörünü sıfırlamak için Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl Yazar comment_460613 13.02.2018 - 00:21 tarihinde, Osman Aslan yazdı: akü daha yeni bu dediklerinizi araç çalışır vaziyette mi yapacağım 13.02.2018 - 12:54 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Daha açık yazayım: 1. Kontak açılır (motor çalışmayacak) 2. Arka sis farı düğmesine beş kere basılır bırakılır 3. İkaz flaşörü (orta konsol) iki kere açılır kapatılır, üçüncüde açılır ve açık bırakılır 4. Bu esnada gösterge şarj uyarı lambası yanması lazım, sönmesi beklenir ve flaşör ve kontak kapatılır Bir kerede olmazsa bir kere daha denenebilir. dediklerinizi yaptım fakat ekranda şarj uyarı lambası yanmadı kontağı açtığımda normal yanan akü ışığı yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460628 8 saat önce, Osman Aslan yazdı: dediklerinizi yaptım fakat ekranda şarj uyarı lambası yanmadı kontağı açtığımda normal yanan akü ışığı yanıyor. O zaten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20188 yıl comment_463430 17.02.2018 - 00:35 tarihinde, Osman Aslan yazdı: dediklerinizi yaptım fakat ekranda şarj uyarı lambası yanmadı kontağı açtığımda normal yanan akü ışığı yanıyor. Ne yaptınız Osman Bey sorununuz devam ediyor mu ? Benzer problemleri yaklaşık 1 yıldır bende yaşıyorum. Sizinde demeniz gibi bazen devreye girdiğinde, Start Veremeyip P modunda aracı çalıştırın diyor. --32 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20188 yıl Yazar comment_463540 17.03.2018 - 14:38 tarihinde, Göksel Yaman yazdı: Ne yaptınız Osman Bey sorununuz devam ediyor mu ? Benzer problemleri yaklaşık 1 yıldır bende yaşıyorum. Sizinde demeniz gibi bazen devreye girdiğinde, Start Veremeyip P modunda aracı çalıştırın diyor. --32 dakika sonra eklendi-- evet aynı hata Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20188 yıl comment_463544 Çözecez ama biraz zaman alacak. Çünkü o kadar çok varyasyon var ki. Modüller arası bağlantı, Yazılım, mekanik parçalar Akü Yönetim Sistemi vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463603 Akünüzde problem yok ise 2 sebepten olabilir akü izleme sistemi veya voltaj kalite modülü. Akü izleme akünün negatif ucuna bağlu duran birşey. Diğeri genelde ön sürücü koltuğun altında oluyor. Bunlar kontrol edilebilir. Bende de benzer sıkıntı var akü izleme sıfırlayıp bir kaç gün kullanıyorum sonra eski haline geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20188 yıl comment_463825 19.03.2018 - 17:09 tarihinde, Metin Deniz yazdı: Akünüzde problem yok ise 2 sebepten olabilir akü izleme sistemi veya voltaj kalite modülü. Akü izleme akünün negatif ucuna bağlu duran birşey. Diğeri genelde ön sürücü koltuğun altında oluyor. Bunlar kontrol edilebilir. Bende de benzer sıkıntı var akü izleme sıfırlayıp bir kaç gün kullanıyorum sonra eski haline geliyor. Geçici bir çözüm oda. Gerçekten can sıkıcı bir durum. En son BCM modülü değişimi kaldı. Birde Fren Servo Motorunun üzerinde basınç sensörü var. Onu değiştirip deneyeceğim bugün ama ondada bir umudum yok çünkü arıza vermiyor İiDS’te Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın