Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201214 yıl comment_50225 servis saçmalamış lastikler alışsınlar mıış bu ne saçmalık hocam resmen başlarından savuşturuyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201214 yıl comment_50253 Yeni lastiklerde bazen tutunmayı azaltabilecek kimyasallar kalabiliyor, veya galerideki araçların lastikleri parlak görünsün diye sıkılan ürünler gene lastiği kaydırabiliyor. Bunun dışında lastiğin janta tam oturması, bijonların kontrolü vb dışında bahsedildiği gibi binlerce km ye ihtiyaç yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201214 yıl comment_50254 Arabaya servis baktı. Rot ayarını yaptık dediler. Ancak tam olarak düzelmedi. Lastiklerin biraz daha alışması lazım diyorlar. 1000 km kadar daha kullanıp tekrar baktırmamı söylediler. Yapamadık,bulamadık sorunu dememişlerde lafı dolandırmışlar sadece,lastiğin alışması vs vs işin hikaye kısmı itibar etmeyin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl Yazar comment_50364 Servisin söylediği bana da inandırıcı gelmedi. Ancak lastikleri taktırdığım yer de bir miktar kullan sonra yine gel bakalım dediler. Rotlarda ve alt takımda sorun yok diyorlar. Dışarıda daha fazla para harcamak istemiyorum. mecburan lastikçiye ve servise gidiyorum. rot ayarı yaptırdığım yere tekrar mı gitsem. sonuçta 40 tl verdim. bir daha baksınlar diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50370 arabanızı alırken servise baktırdınız mı? Araç kazalı mı? Şase ve direklerde problem olabilir. Araba taklalı olabilir bunlar önemli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl Yazar comment_50409 aracın herhangi bir kazası veya değişeni yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57909 aracın rot başları rot kolları salıncak burçlarını değiştirmelisin rot ayarı yapılırken şasenin geometrisi bozuk olsa dahi saptanamıyor olabilir çünkü geometrik deformasyonun dingil mesafesine bir etkisi olmamış olabilir ayrıyetten saydığım parçalar sağ ve sol olarak çift halinde satılıyor ve usta dediğin adam sağ ve sol arasındaki farkı gözle göremez yapıcağın şey bu saydıklarımı değiştirmendir şase yamuk olsa dahi(ki değişeni yok dedin)rot ayarından sonra araç yamuk şasenin üzerine kurulu bir ayar yapılacağından etki etmez şasenin yamuk olması jantların yamuk olduğundan yolda süratliyken lastiğin yaptığı varyans salıncak burçlarını gevşetmiş ve rot kollarının yamulmasına neden olmuştur bilgilerinize bu arada not:ön aksamında sıkıntı yoksa arka salıncak buçlar(arka) ve amörtisör kulaklarını değiştirmek zorundasındır ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57911 ayrıca dingil ayarı yapılması gerekebilir bilgisayarla araştırmanı tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57913 4............... (arkadaşlar doldursun) demiş kısmına atfen....hep sağ elini kullanma arada sol elini kullan alet düzelir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl Yazar comment_68058 Bu sağa çekme hala devam ediyor. lastiklerin alışacağı falan yok. Bu gün tekrar servise götüreceğim. Sorun çözülmeden de almayacağım. Resmen arabadan soğudum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl Yazar comment_68112 Servisten şimdi aradılar. Amortisörün biri yamukmuş. değişmesi gerekiyormuş. o da tek olmuyormuş. ikisi birden değişmesi sağlıklıymış. bi sürü masraf. bakalım kaça patlayacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68181 İnşallah sorununuz çözülür de bu dertten kurtulmuş olursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68273 aracımı servisten aldım. bin küsür tl masraf çıkmış. bir kısmını garanti kapsamında değiştirmişler. indirim yaptılar. arabam oldu diye sevinerek yola çıktım. ancak sıkıntı devam ediyor. şimdi sabahtan tekrar servise götüreceğim. umarım bu sefer hallederler. kafaya takmış durumdayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68275 aracımı servisten aldım. bin küsür tl masraf çıkmış. bir kısmını garanti kapsamında değiştirmişler. indirim yaptılar. arabam oldu diye sevinerek yola çıktım. ancak sıkıntı devam ediyor. şimdi sabahtan tekrar servise götüreceğim. umarım bu sefer hallederler. kafaya takmış durumdayım. lastikleri değiştirip denediniz mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68362 Şimdi servisten geldim. Eskisine göre biraz düzelme var. Ancak, direksiyonu bırakınca, biraz gaza yüklenince arabada sağa doğru gitme eğilimi var. servisle beraber test sürüşüne çıktık. elemanlar bunun normal olduğunu söylediler. fokuslarda 1-1,5 derece sağa ayarlı diyorlar. ben ikna olmadım. başka bir fokusa bindin. onu denedim aynı şekilde onda da var. sizin araçlarda durum nedir? araba 120-130 falan giderken, direksiyonu bırakıp gaza yüklenince sağa doğru gitme eğilimi var. direksiyonu hafif tutunca bu hissedilmiyor. acaba ben mi kuruntu yapıyorum. araba çekişteyken dümüdüz gitmesi gerekmiyor mu? lastikler yeni. rot ve balans ayarlaru yapıldı. lastikler saü sol, ters her türlü denendi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın