Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458716 slm arkadaşlar.aracımın subaplarını yeni yaptırdım.(cmax subap yanması konusu).şimdide başka bir sorunum var.aracımı şu an benzinde kullanıyorum.yapıldıktan sonra 400km oldu.aracım 2 defa p0420 hatası verdi.motor ışığı yandı.ilkini önemsemedim söndürttüm bugün tekrar verince cihaza bağlandı.ustabeni eksozcuya götürdü.eksozcu karşıdan baktı 1600 tl fiyat verdi.(katalizör).+isçilik.başka bir tamirciye gösterdim.1 ve 2 numaralı oksijen sensörü ve katalizör değişecek dedi.yinede deneme amaçlı yakıt katkısı kullan 400-4500 devirde otobanda sür dedi.belki katalizör tıkalıdır.açılırsa sorunun çözülür dedi.dediğini yaptım.otobanda aracımın performansı 2 ye katlandı.öncesinde sadece yokuşlarda biraz çekişi düşüktü.henüz arıza lambası yanmadı sormak istediğim eğer katalizör arızalı ise yakıt katkısı ile aracın performansı nasıl bu kadar artar.arıza katalizörde olmayabilirmi.siboplar yapılana kadar lpg de bile arıza lambası yanmıyordu.boşyere masraf yapmak istemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468507 Aynı problem bende de mevcut aylardır uğraşıp duruyordum lpgdenmi yoksa katalizör vs bı problem mi var diye... Sonunda usta bir egzozcu sayesinde anladım ki katalizörün içi önceki sahibinde boşaltılmış... Artık kafaya takmıyorum ? sende bı kontrol ettir istersen katalizör dolu mu boş mu diye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl Yazar comment_468560 vaktim olunca kontrol ettiririm.en son arıza lambası yandığından beri 2000 km oldu.şimdilik yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491036 Bende de 1.0 lpg yok ama cruse'da giderken P0420 yandı. Yakıttan da olabilir bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20197 yıl comment_496325 Katalizör temizliği ve bobin değişimi ile benim sorun çözüldü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın