Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

3000 Devir Civarında Gögüsten Gelen Zırıltı.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. 2007 FOCUS benzinli aracımda 3000 devir civarında göğüsten zırıltı şeklinde ses geliyor. Teyp kısmı ve torpido gözünü söktüm o şekilde denedim zırıltı var ama sesin kaynağını bulamadım. Daha önce bu tür bir ses ile karşılaşan oldu mu. Şehir içinde bu sesi duymuyorum o devirlere çok çıkmadığım için ama! Uzun yolda 5. viteste 110-120 km hızla ilerlerken içeride bariz duyulan ve sinir bozucu bir ses. Araç hareket halinde değilken de 3000 devir civarında rahatlıkla duyuluyor bu ses. İyi forumlar...

Yanıtlama zamanı:

Motor takozlarından olabilir. Eksozdan da olabilir. Gaza basmazken ve araç vitesteyken de geliyorsa takoz daha büyük ihtimal.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonunda buldum zırıltının sebebini!!

Yorum için teşekkürler. 

Zırıltının kaynağı sağ ön şase demiri bitim noktasında bulunan dikdörtgen parçaya, hidrolik direksiyon hortumunun alüminyum olan kısmı değiyormuş. onu şaseden ayırdık ve ses kesildi. alüminyum boru üzerinde hafif bi deformasyon (ezilme) gerçekleşmiş ama sorun teşkil etmiyor.

Usta gözüyle bakmak gerçekten farklı. o bölgeye defalarca baktım ama göremedim. Ustam 5 dakikada gördü ve sorunu çözdü. Saygılar...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.