Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl comment_458303 Merhaba arkadaşlar bugün aracımın kaputunu açtığımda kaput kilidinin olduğu yerin açıkta olduğunu gördüm acaba normalde böyleydide benmi farketmemiştim yoksa burada eksik bişeylermi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl Solution comment_458304 Gayet normal oradaki kilit mekanizması bu şekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl comment_458305 Sıkıntı yok Herşey yolunda, yalnız bir wd40 ile kilit aksamını yağlayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl Yazar comment_458306 Ne bileyim bende sanki oradaki kilit mekanizmasının üzerini kapayan bir kapak var zannediyordum ? böyle halatları filan açıkta görünce şaşırdım. Yağlamayıda servis yapmıştı geçenlerde tampon sarkması için götürmüştüm sanırım sadece kaputu aşağıya indirmişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl comment_458334 5 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Sıkıntı yok Herşey yolunda, yalnız bir wd40 ile kilit aksamını yağlayın WD40 yağlama amaçlı değil temizleme amaçlıdır, kilit vs gres ile yağlanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20188 yıl comment_458354 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: WD40 yağlama amaçlı değil temizleme amaçlıdır, kilit vs gres ile yağlanır. Wd40 Prospektüzü okuyunuz. Gres yağı sür orayada tozdan bak bakalım nasıl tortu oluşuyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20188 yıl comment_458406 15 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Wd40 Prospektüzü okuyunuz. Gres yağı sür orayada tozdan bak bakalım nasıl tortu oluşuyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458418 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: Bahsi geçen kaput kilidi kamyon makası veya şaftı değilki gresle yağlansın. Gres yağı aşırı yoğun olduğu için kaput kilidine sürülmesi uygun değil. Bu tarz kilitlerde, daha akışkan tortu bırakmayacak yağlayıcı özelliği bulunan sıvılar kullanılmalıdır. Asıl konu olan WD40 ın yağlayıcı özelliği olduğunu kontrol ettinmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458422 Gress yağı kullanılır sorun değil. Yağlayıcı özelliği olması bu iş için elverişli ve gress kadar uzun ömürlü olacağı anlamına gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458423 Teori ve uygulama herzaman bağdaşmıyor malesef. Çok basit bir örnek vereyim bahsi geçen kilit greslenmiş diyelim o bölgede çalışman gerekecek sonuç? Gresden ötürü kilit toz tortusu içinde ve Etraf olduğu gibi gres’e bulanmış. Kaput kilidinin greslenecek kadar ağır bir görevi yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458424 Evet bağdaşmıyor o yüzden gresli yer dediğin gibi olmuyor, tırnağın kadar süreceğin şey için bu kadar lafa gerek yok Sen yap istediğini hocam sana karışan eden yok Gres sürülmez dedin biz de sürülür diyoruz bu kadar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın