Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20188 yıl Yazar comment_458085 Arkadaşlar aracı teslim aldım.bilgi olsun diye yazayım. araç İzmir 3 sanayide berik motor test firmasında yapıldı.parçalar oto uz dan alındı.kapak işçiliği 2 sanayide 230 TL yapıldı.berik motor test 900 TL aldı.exradan sağ aks söküldü.kecesi değişti.şanzıman yağı eksilmiş alındı ve tamamlandı.parçacıya exradan100 TL verdim.kalibrasyonu yapıldı.şu an toplam 1150+100+900+230=2380 liraya maloldu.usta 500-1000 km benzinde kullan sonra LPG ye geç dedi.araçtaki ilk marşta olan tekleme şu an yok.1000 km sonra kontrole gideceğim.otobana çıktım denedim.şu an gideri iyi.umarim faydalı olmuştur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20188 yıl comment_458088 Hayırlı olsun. Kazasız, belasiz, sorunsuz binersiniz umarım. Yalnız bundan sonra LPG kullanma süresine dikkat edin. Ayrıca en az 1000 km kadar motoru sıkıştırmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20188 yıl Yazar comment_458089 sağolun süleyman bey.lpg kullanma süresi derken ben zaten lpg ye geç geçmek üzere ayarlatmıştım.dikkat ederim.teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20188 yıl comment_458273 25.01.2018 - 14:42 tarihinde, Alp Kaya yazdı: sağolun süleyman bey.lpg kullanma süresi derken ben zaten lpg ye geç geçmek üzere ayarlatmıştım.dikkat ederim.teşekkürler Anlatmak istediğim ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçiş süresi değil. Örneğin Aracınız diyelim yıllık 500 saat çalışıyor. Bu 250 saat benzinde 250 saat lpg de olursa makul olur. Şöyle ölçeklendirebiliriz aslında: 1 depo benzine karşılık 2 depo lpg tüketimi. Bizim millet genelde yanlış kullanıyor. Hatta arabasına sadece çalıştıracak kadar benzin koyuyor. Eğer uzun ömürlü bir motor istiyorsanız buna dikkat etmek gerekiyor. Hoş nihayetinde bence Lpg çok da kar ettiren bir yakıt sistemi değil. En azından riske girmeye değmez diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467416 Merhaba arkadaşlar; aracım 2012 focus PS benzin + lpg li 100.000 km. 1.5 yıldır sabahları manifoltun ordan patırtı sesi geliyordu, araç stop edecekmiş gibi devir düşürüyor sonra düzeliyordu, aşırı çiğ benzin kokusu geliyordu, çekişte düşme vardı, hareket halinde ayağımı gazdan çekince hafif silkeleme yapıyordu. nihayetinde 20.04.2018 de yani 4 gün önce ankara'dan bolu'ya dönerken arıza lambası yanıp sönmeye başladı ve araç çok şiddetli silkeleme yapmaya başladı.şansıma dinlenme tesisine 1 km mesafedeydim. bobinden şüphelendim, kabloları tek tek kontrol ettim ikisinde tepki vermeyince bobin olduğunu düşündüm. yinede riske girmeyerek kasko şirketinden çekici talep ettim. (ek bilgi: araçta birden fazla kişiyseniz kasko çekici hizmetinin yanında yolcular için de araç tahsis ediyor, biz 4 kişiydik ayrıca araç gönderdiler) bindirip bolu'ya getirdik usta bakar bakmaz supaplar gitmiş dedi. bu gün teslim aldım aracı. subap + triger seti+yağ bakımı+tüm balatalar 2.250 tl tuttu. test ettim gayet düzgün ve sessizleşmiş motor, çok rafine bir sürüş hissi verdi bana. şimdilik sıkıntı yok olursa yazarım. saygılarımla. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın