Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Eurovision 2012 Turkiye | CAN BONOMO Love Me Back

EUROVISION 2012 TURKIYE | CAN BONOMO Love Me Back 14 üye oy kullandı

1. 1. Beğendiniz mi ?

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bi cacık olmaz...bı tip müzikler...Goran Bregovic ve ünlü yöbetmen...Emir Kusturica nın tüm filmlerinde benzerleri kullanıldı onun için yeni bir sound değil..hele dünyada dinlenilen müziklerle yakınlıgı yok...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen katılıyorum abicim :kıhkıh: Bi düzgün müzik yapıp katılamadılar Sertap Erenerden beri :) Bide bu zibidileri seçmek için çokmu düşünüyorlar merak ediyorum

Yanıtlama zamanı:

Yurt dışı destek ekiplerimizle 10-12.lik arası bir yere kadar ancak yükselir, o da belki.

Basit ve eğlenceli bir melodi üzerine kurgulanmaya çalışılmış, ancak arada fazlası ile sekteye uğruyor, ağız tadı ile takip edilemiyor, Balkan motifleri ağırlıklı, Tevfik de yazmış, yeni ve yaratıcı bir yan yok.

Ama zaten bu yarışmadan da bir cacık olmaz ayrı mesele...

Yanıtlama zamanı:

Meczup ve Bana Bir Saz Verin şarkılarının soundu benim dinlediğim bi müzik tarzı olmamısana rağmen hoşuma gitmişti.

Bence başarılı bi arkadaş ve bunun gibi gençlere güvenmek bana daha doğru geliyo.. Hadise gitti de noldu? Dansözlük dışında hiç bi yeteneğinin olmadığını herkese kanıtladı.

İlla birinci olucak diye bi şart yok ve bence başarılı olucaktır. Destek vermek lazım.

Yanıtlama zamanı:

ilk elemeleri geçip finallere kalması bile bonomo için büyük başarı olur..ki artık TüRK insanı olarak milli mesele yapmaktan yavaş yavaş çook şükür kurtulduk..Bilindiği üzere yarışma, müzik yarışmasın dan çok komşu ülkelerin dayanışması , birbirlerinin performansına bakılmaksızın oy verilmesi şeklinde geçiyor.

Yanıtlama zamanı:
:) :) :kıhkıh::D:) şarkı çalarken duygularımın değişimi.. ^_^ Pek ümitli değilim ama gene de kötü değil. :)
Yanıtlama zamanı:

Şahsi düşüncem bu şarkı olmamış.Sanki aynı tınıda başlayıp aynı tınıda bitiyor... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sahne performansıda kötü bence o hareketler ne öyle ya müsamere çocuğu gibi :)

Yanıtlama zamanı:

trt çocuk kanalında güzel jingle olur... bence trt bir taşla iki kuş vurmaya çalışmış :)

Ve fakat akılda kalan bir melodisi var, dün akşam bir kere dinledim, sonra baktım eve giderken mırıldanıyorum, susturdum hemen içimdeki sesi, 10 dakika geçmedi baktım gene mırıldanıyorum.:)

Hayra alamet midir?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şahsi fikrim, çok kötü değil...

Kötü diyenler son yıllarda ki şarkılarımızı unuttu sanırım :) :)

Ben eskileri dinliyorum valla :) 90 lardan ileri gitmiyorum genelde :D

özellikle hande yener serdar ortaç ve demet akalın hadise ve atiye denilen şahıslara aşırı derecede uyuz olmaktayım

Yanıtlama zamanı:

Ben eskileri dinliyorum valla :) 90 lardan ileri gitmiyorum genelde :)

özellikle hande yener serdar ortaç ve demet akalın hadise ve atiye denilen şahıslara aşırı derecede uyuz olmaktayım

serdar ortaç da 90'ların şarkıcısı ogün :)

Yanıtlama zamanı:

Ve fakat akılda kalan bir melodisi var, dün akşam bir kere dinledim, sonra baktım eve giderken mırıldanıyorum, susturdum hemen içimdeki sesi, 10 dakika geçmedi baktım gene mırıldanıyorum. :)

Hayra alamet midir?

abi ben susam sokağı'nın melodisini yıllardır unutmuyorum, akılda kalıcı oluyor genelde çocuk şarkıları :)

ya tabi şimdi hemen mal bulmuş mağribi gibi de yüklenmek istemiyorum ama bendeki ilk intibası çok olumlu değil. introsu hoş olmuş. sahne şovu herhalde bunun gibi olmaz. bi de arkadaş tam beyoğlu çocuğu, salaş giyim, salaş hırkalar filan bi acayip. inşallah ben haksız çıkarım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.