Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49337 Ben Bugunlerde C-max ve Focus arasında kaldım 2 araçta Titanium 1,6 dizel. Benim çekincem C-max fazla yakarmı ve performans olarak focusla arsında uçurum varmı.Saattığım Araba Corsa C 1,3 ctdi dı . Bu arada. Vereceğiniz bilgililer için Şimdiden teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49339 Motor ve çekiş olarak bi fark yok hemen hemen aynı performansı alırsınız,c max ve focus arasındaki değerlendirmeyi bitek büyüklük,küçüklük olarak yapmanızı tavsiye ederim ve büyük araç almak elzem değilse focus öneririm nacizhane Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49341 0-100 leri verelim (Bunlara oranla ara hızlanmada ufak tefek farkedebilir) Focus: 10.9 sn C-Max: 11.5 sn Tüketim'de bu oranlarda fazla olur C-Max'de... Ama uçurum farklar olmaz... Şahsi olarak, Tüketim ve Performans harici ne istediğinize karar vermenizde fayda görüyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49342 cmax sa göre dar olması sıkıntı değilse tabiki focus ikisinin test sürüşüne katıldım performans olarak bi fark göremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49345 Aynı motor, aynı yürüyen aksam, yakın ağırlık tüketim ve performansı da çok yakın hale getiriyor. C-Max yüksekliği ve göreceli kötü aerodinamiği nedeniyle limitlerde zorlanırsa hem son hız hem de yol tutuş açısından çok az geride kalabilir. Buna karşılık yüksek oturma pozisyonu, rahat görüş, göreceli geniş iç hacim ile içinde kendinizi daha ferah hissedersiniz. Hele ki arkaya ailecek doluşup geziyorsanız ilk tercih olmalı. Model yılından bahsetmediğiniz için daha detaylandır(a)mıyorum. İkisi de iyidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49350 Forumdaşlar zaten özetlemişler meseleyi. Bence bu seçimde önemli olan, tamamen aile arabası mı istiyorsunuz? yoksa öncelik sürücü koltuğunda oturanın duyacağı heyecan mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl Yazar comment_49375 Açıklayıcı bİlgileriniz İçin teşekkürler. Araç olarak 0 km düşünüyorum fiyat olarak aynılar aralarında fark yok cmax ile focus arasında donanımsal olarak ufak farklar mevcut tabi ama c max aile yapısına daha uygun Corsa C de hep bagaj problem olmustu. Bu C-Max le fazlası ile aşılacak gibi ama şehir içi trafiğinde hem yakıt olarak hemde ilk kalkışlar olarak beni uzmesin istiyorum.Corsa C nin 0-100 u Yanlış hatırlamıyorsam 12,7 ide ve memnundum kalkışlardan. Rampalarda hiç üzmedi. Yani beklentilerim bu araç üzerinden olacak. 4 sene kullandım memnundumda. Saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49380 Corsayı çabuk unutacaksın eski bir corsa kullanıcısı olarak garanti ediyorum sana bunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl Yazar comment_49389 İnşallah, niyetine girdim yarın vaktim olursa işler yolunda giderse alabiliriz bi C-Max. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl Yazar comment_49411 inşallah. Bir ford sahibi olduğum anda burada sizlerle paylaşacağım.İnşallah C-max tabiiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl Yazar comment_49539 Niyetine girdik bir kere dedik ve anlaşmayı yapıp kredi kampanyasından faydalanıp bankada imzaları attım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49540 Hayırlı olsun şimdiden,c max tercih ettiniz sanırım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl Yazar comment_49542 Evet 1,6 dizel Cmax Titanium renk siyah..... Şubat 21, 201214 yıl İzzet Ç. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49546 Memnun kalcağınıza eminim,ne zaman teslim alacaksınız aracı,fiyat konusunda yardımcı olundumu kaça alıyosunuz aracı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın