Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max Danışma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben Bugunlerde C-max ve Focus arasında kaldım 2 araçta Titanium 1,6 dizel. Benim çekincem C-max fazla yakarmı ve performans olarak focusla arsında uçurum varmı.Saattığım Araba Corsa C 1,3 ctdi dı . Bu arada.

Vereceğiniz bilgililer için Şimdiden teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Motor ve çekiş olarak bi fark yok hemen hemen aynı performansı alırsınız,c max ve focus arasındaki değerlendirmeyi bitek büyüklük,küçüklük olarak yapmanızı tavsiye ederim ve büyük araç almak elzem değilse focus öneririm nacizhane :)

Yanıtlama zamanı:

0-100 leri verelim (Bunlara oranla ara hızlanmada ufak tefek farkedebilir)

Focus: 10.9 sn

C-Max: 11.5 sn

Tüketim'de bu oranlarda fazla olur C-Max'de...

Ama uçurum farklar olmaz...

Şahsi olarak, Tüketim ve Performans harici ne istediğinize karar vermenizde fayda görüyorum...

Yanıtlama zamanı:

cmax sa göre dar olması sıkıntı değilse tabiki focus

ikisinin test sürüşüne katıldım performans olarak bi fark göremedim

Yanıtlama zamanı:

Aynı motor, aynı yürüyen aksam, yakın ağırlık tüketim ve performansı da çok yakın hale getiriyor.

C-Max yüksekliği ve göreceli kötü aerodinamiği nedeniyle limitlerde zorlanırsa hem son hız hem de yol tutuş açısından çok az geride kalabilir.

Buna karşılık yüksek oturma pozisyonu, rahat görüş, göreceli geniş iç hacim ile içinde kendinizi daha ferah hissedersiniz.

Hele ki arkaya ailecek doluşup geziyorsanız ilk tercih olmalı.

Model yılından bahsetmediğiniz için daha detaylandır(a)mıyorum.

İkisi de iyidir :)

Yanıtlama zamanı:

Forumdaşlar zaten özetlemişler meseleyi.

Bence bu seçimde önemli olan, tamamen aile arabası mı istiyorsunuz? yoksa öncelik sürücü koltuğunda oturanın duyacağı heyecan mı ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıklayıcı bİlgileriniz İçin teşekkürler. Araç olarak 0 km düşünüyorum fiyat olarak aynılar aralarında fark yok cmax ile focus arasında donanımsal olarak ufak farklar mevcut tabi ama c max aile yapısına daha uygun Corsa C de hep bagaj problem olmustu. Bu C-Max le fazlası ile aşılacak gibi ama şehir içi trafiğinde hem yakıt olarak hemde ilk kalkışlar olarak beni uzmesin istiyorum.Corsa C nin 0-100 u Yanlış hatırlamıyorsam 12,7 ide ve memnundum kalkışlardan. Rampalarda hiç üzmedi. Yani beklentilerim bu araç üzerinden olacak. 4 sene kullandım memnundumda.

Saygılarımla

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnşallah, niyetine girdim yarın vaktim olursa işler yolunda giderse alabiliriz bi C-Max.

Yanıtlama zamanı:

Fotoğraflarını bekleriz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inşallah. Bir ford sahibi olduğum anda burada sizlerle paylaşacağım.İnşallah C-max tabiiki

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Niyetine girdik bir kere dedik ve anlaşmayı yapıp kredi kampanyasından faydalanıp bankada imzaları attım.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun şimdiden,c max tercih ettiniz sanırım?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet 1,6 dizel Cmax Titanium renk siyah.....

İzzet Ç. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Memnun kalcağınıza eminim,ne zaman teslim alacaksınız aracı,fiyat konusunda yardımcı olundumu kaça alıyosunuz aracı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.