Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_4958 Trendde paketle bile ön park sensörü yok diye biliyorum ben. Sadece style ve titanium donanımda paket olarak var. Style de plus pakette, titaniumda ise park paketinde var ön park sensörü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_4971 titanium x pakette arka park sensörü var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_4972 Titanium da Park pakette, hem ön hemde arka park sensörü var. x pakette yok. Style de ise pluse pakette var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5018 Titanium da Park pakette, hem ön hemde arka park sensörü var. x pakette yok. Style de ise pluse pakette var. Titanyum da ve Titanyum X de Park paketi almazsanız arka-ön sensör yok.Style donanıma plus paket ekletirseniz sadece arka park sensörü var,ön park sensörü style plus pakette yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5024 Paket ve donanım uzmanı rocker Süperimdir paket ve donanım işinde Örneğin aslında en hoşuma gideni Baz (Çıplak) donanımdır,herşey gaaayet net ve ortadadır...Ama paketli donanımda daha çok fonksiyon vardır,daha çok oynaşma! vardır "opsiyonlarla" Hatta o opsiyonlarla çok çeşitli "pozisyonlarda" aracı kullanmanız mümkündür Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5031 Plus pakette otomatik park sistemi olduğu için doğal olarakda ön park sensörü olması lazım. Ben var diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5034 İyi değilsin abicim sen Aşkolsun Ogün,senin kalbin fesat..Ben sadece donanımdan bahsediyordum oysaki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5035 Plus pakette otomatik park sistemi olduğu için doğal olarakda ön park sensörü olması lazım. Ben var diye biliyorum. Plus Pakette otomatik park sistemi standartta yok,sadece parayla alınabiliyor,otomatik park sensörünün içinde ön ve arka park sensörü var.. Titanyumda da öyle..Yani kısacası sensör istiyorsanız Style Plusta 1900 Titanyumda 800 TL ödemeniz lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5037 Virajdan viraja apexleri kese kese yatarıp kaldırmak lazım yeni focusu Hard kullanmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5038 Titanyum da ve Titanyum X de Park paketi almazsanız arka-ön sensör yok.Style donanıma plus paket ekletirseniz sadece arka park sensörü var,ön park sensörü style plus pakette yok... Bunu yanlış yazmışım.Düzeltmesi yukarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl Yazar comment_5074 Mesajlarınızın altında DÜZELT butonu mevcut..Tıklayarak düzeltme yapabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın