Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452773 Herkese iyi günler, Arabam 2006 focus 1.6tdcı sıkıntılı bir sorunla karşı karşıya kaldım sizden yardım istiyorum Yolda seyir halinde giderken birden göstergedeki Işık’lar yanıyor, kilometre sayacı gidiyo ,km hareketsiz kalıyor ve araba gaz kesiyor internetten araştırdım gösterge panelinin arkasındaki soketten veya lehimlerin çatlayıp ve oksit yapmasından oluyormuş bunun için o lehimleri tekrar yenilemek gerekiyormuş, sizden de bu sorunu yaptırmak için sağlam elektrikçi veya usta önerisi istiyorum bildiğiniz (işi bilen) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452966 Aslında lehim yenilemek öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi birşey değil.Basit bir işlem.Önemli olan göstergeyi söküp içini açmak.Sonrasında herhangibir televizyon tamircisinde bile lehimleri yeniletebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl comment_453684 benzer sorunmudur bilmem ama aynı sorun 2005 mk1 focusta yaşadım. km sensörü arızası diye geçiyor. şanzımana direk giren km hız sensörü de deniyor. çalışmadığı zaman beyin gerekli verileri alamıyor ve araba bi anlamda sapıtıyor. belki sizin sorununuzda budur. 90 tl civarına almıştım ben parçayı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın