Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452598 19 saat önce, Serkan Z. yazdı: O da en fazla 5 dakika sürüyor. Süre ve ısı önemli. Düşük devirde motor kurum yakacak kadar ısınmaz, hele kış günü. Alt viteste hızı yükseltmeden devri ayarlayıp en az 30 dakika sürmek lazım. Zor değil ki. Tabii benim gibi 6.viteste yapmaya kalkınca riskli oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl Yazar comment_452608 Ben yaklaşık 12 km lik yolda 3.viteste 3600 devirde yaptım,işe yaradı.Tabii geçen hafta hava İstanbul da sıcaktı.Araç dış sıcaklığı gece geç saatler olmasına rağmen 14 derece gösteriyordu.Acemilik belki ama kokuyu aldım,yani yanık kokusu geldi.Herhalde çalışmıştır.Ayrıca araçta bu çalışırken neden bir ibare çıkmıyor çok şaşırtıcı.Tabii sizin tecrübeleriniz önemli.Temizleme yaparken koku haricinde araç başka hangi işaretleri veriyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452613 22 dakika önce, suat coşkun yazdı: işe yaradı Ben DPF rejenerasyonu için yazmıyorum, silindir içinde biriken kurumlarını yakılmasını kastediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl Yazar comment_452614 Hocam inanın araba kullanmayı bilmeyen ve öğrenmek isteyen biri bu yazdıklarımızı okusa vesveseye düşer,araç kullanmaktan vazgeçer.İnsanın içinden şöyle demesi geliyor.Gözünü seveyim kuş serisinin... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın