Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52115 Şu an ne dinliyorsunuz..... İstanbul'u dinliyorum, gözlerim açık. N'olur n'olmaz demi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52117 Eyes Wide Shut diyosun bende nicole kidman o filmde lokum gibiydi diyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52126 vayy be lise 3'teydim o film çıktığında...4 kız 4 erkek Samsun'a gitmişiz gezmeye, sinemaya gidicez. kızlar dediler ki hadi bu filme gidelim, işte tom var, nicole var diye.. ben tabi tv'de bi sinema programında izlemiştim filmin yorumlarını fragmanını filan.. ben de bakın matrix'e gidelim, bu film olmaz, etmeyin filan dedim ama dinletemedim tabi. neyse girdik tabi, sahne 1 gol 1, nicole ablamızın anadan üryan görüntüsü. (arkadan) ve devam eden sahneler, ***** ayinleri filan derken kızlar salonu terkettiler, 2 arkadaşımız daha çıktı, biz 2 erkek devam ettik filme. ama film bi uzunmuş arkadaş, ööeh lan gezmeye mi geldik oturmaya mı diyip çıktık biz de.. o gün bugün sonunu izlemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52127 Anlaşılan o ki sende o günden bugüne zaten bir garip fantazi dünyası gelişmiş. Boşver seyretme bu saaten sonra.. (adamın filmden aklında kalana bak ya.. Nicole Kidman'ın poposu.. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52129 Anlaşılan o ki sende o günden bugüne zaten bir garip fantazi dünyası gelişmiş. Boşver seyretme bu saaten sonra.. (adamın filmden aklında kalana bak ya.. Nicole Kidman'ın poposu.. ) haydaaaaaa, aklımda kalan o demedim ki, açılış sahnesi oydu dedim.. yoksa izlediğim kadarının tamamı aklımda... (buna da bir kulp bulursun abi sen, bak filmin hiçbir yerini unutmamış diye) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52131 Yok daha yaratıcı şeylerde bulabilirim aslında ve uzuuuuun süre bu geyiği çevirebilirim ama konuyu daha fazla hiç etmeyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52133 Anlaşılan o ki sende o günden bugüne zaten bir garip fantazi dünyası gelişmiş. Boşver seyretme bu saaten sonra.. (adamın filmden aklında kalana bak ya.. Nicole Kidman'ın poposu.. ) nicole ablamızın anadan üryan görüntüsü. (arkadan) mentol dogru söylüyon adama dokunmuş o görüntü baksana parantez bile özellikli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52134 Yok daha yaratıcı şeylerde bulabilirim aslında ve uzuuuuun süre bu geyiği çevirebilirim ama konuyu daha fazla hiç etmeyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52135 nicole ablamızın anadan üryan görüntüsü. (arkadan) mentol dogru söylüyon adama dokunmuş o görüntü baksana parantez bile özellikli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52164 tüm gün işyerinde zamanınızı geçirebileceğiniz müziklerlerle dolu tavsiye... http://www.youtube.com/watch?v=OOI6VXR4uHI&feature=related Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52167 tüm gün arka planda norah jones çalsın huzurla çalışayım.. ohh misss. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52173 tüm gün arka planda norah jones çalsın huzurla çalışayım.. ohh misss. senmi kırcaz akşamüstü iyi gider hem...sana gelsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52176 senmi kırcaz akşamüstü iyi gider hem...sana gelsin... abi çok sağol ama işyerinde her türlü multimedya işlemi yasaklı hiçbirşey göremiyorum, dinleyemiyorum.. ama eve gidince dinleyyeim.. veya hangi şarkıyı paylaştıysan ben telefondan dinleyeyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın