Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477511 18 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Turbocuya göstermeniz gerekir. İçindeki paller kırılmış olabilir. Paller kırılsa etkisi daha büyük olmaz mı? En azından araç içerisindeki yolcularında bunu anlayabilecek düzeyde bir sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477524 3 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Paller kırılsa etkisi daha büyük olmaz mı? En azından araç içerisindeki yolcularında bunu anlayabilecek düzeyde bir sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Benim öyleydi, içini açmıştık , değiştirdik. Kafasına göre performans veriyordu motor. Haklısınız ama bazen anlaşılamıyor. Kullanıcı arabasının performansını daha iyi bildiği için anlaması daha kolay oluyor. Bir de kırılma derken ortadan ikiye ayrılma gibi düşünmeyin. Normal ufak parçalar da olabilir. yamulmalar olabilir. Pervanenin iç kısmında yamulmalar, segmanlarda yamulmalar, vs... Ben değiştirip rahatlamıştım. Temmuz 31, 20188 yıl Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477532 Bir saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Benim öyleydi, içini açmıştık , değiştirdik. Kafasına göre performans veriyordu motor. Haklısınız ama bazen anlaşılamıyor. Kullanıcı arabasının performansını daha iyi bildiği için anlaması daha kolay oluyor. Bir de kırılma derken ortadan ikiye ayrılma gibi düşünmeyin. Normal ufak parçalar da olabilir. yamulmalar olabilir. Pervanenin iç kısmında yamulmalar, segmanlarda yamulmalar, vs... Ben değiştirip rahatlamıştım. Bu revizyon size ne kadara mâl olmuştu acaba? Sakıncası yoksa tabii.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477558 Ne kadara patlar yeni turbo bilen var mı aşağı yukarı? 90 beygir 2008 focus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20188 yıl comment_477616 17 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Bu revizyon size ne kadara mâl olmuştu acaba? Sakıncası yoksa tabii.. O zaman turbo'nun sıfırı orjinal garrett marka tabii, 109 ps lik benimki. Ben hepsi birlikte 1.500 tl ye yaptırmıştım. Ama benim dayımın oğluunun kendi yeriydi o yüzden işçilik vermedim. Şu an olsa sanırım 2.200 olur parçayı siz almak kaydıyla. Ben parçacıdan getirtmiştim turboyu. Servise giderseniz 3.500- 4.000 tl arası bir miktar tutar tahminimce. --2 dakika sonra eklendi-- 12 saat önce, Murat Alasulu yazdı: Ne kadara patlar yeni turbo bilen var mı aşağı yukarı? 90 beygir 2008 focus. 1200-1300 arası sıfır turbo olsa, işçiliğine de 300-350 alsa usta, hesap çıkar ortaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20188 yıl comment_477691 10 saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Servise giderseniz 3.500- 4.000 tl arası bir miktar tutar tahminimce. --2 dakika sonra eklendi-- Serviste turbo değişim ücreti 4 yaş indirimi vs her şey dahil 5300 tl idi 1 ay önce. Buna birde yağ bakımı eklenecek mecbur turboyu değiştirince. 600-700 de o olsa düz 6000 tl. Ben 1-2 aya garrett marka turbo alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Hafif hafif ıslık sesi geliyor turbodan. Araç 159.xxx de. Sıfır turbo 1700 tl civarı internette. Sanayi de parçacıya da sordum 1850 tl fiyat verdi. Ağustos 1, 20188 yıl Eren K. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477750 14 saat önce, Eren K. yazdı: Serviste turbo değişim ücreti 4 yaş indirimi vs her şey dahil 5300 tl idi 1 ay önce. Buna birde yağ bakımı eklenecek mecbur turboyu değiştirince. 600-700 de o olsa düz 6000 tl. Ben 1-2 aya garrett marka turbo alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Hafif hafif ıslık sesi geliyor turbodan. Araç 159.xxx de. Sıfır turbo 1700 tl civarı internette. Sanayi de parçacıya da sordum 1850 tl fiyat verdi. Ben tabii biraz daha makul fiyat söyledim. Yağ bakımında, yağ ve filtre ile birlikte hava filtresi de değişir. Tabii hepi birlikte bunlar düz hesap 6000 olabilir. Forumun sponsoru EROL Otomotiv'den de fiyat alın. Forum üyelerine özel indirim de yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Tabii sanayi ustasına yaptırırsanız en az yarı yarıya kazançlı yaptırıyorsunuz. Bu arada siz turboyu kendiniz değiştiremezsiniz. Turbo takmak usta işidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477869 10 saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Ben tabii biraz daha makul fiyat söyledim. Yağ bakımında, yağ ve filtre ile birlikte hava filtresi de değişir. Tabii hepi birlikte bunlar düz hesap 6000 olabilir. Forumun sponsoru EROL Otomotiv'den de fiyat alın. Forum üyelerine özel indirim de yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Tabii sanayi ustasına yaptırırsanız en az yarı yarıya kazançlı yaptırıyorsunuz. Bu arada siz turboyu kendiniz değiştiremezsiniz. Turbo takmak usta işidir. Erol Otomotive de sorarım tabi ki. Usta çok yakın bir abim. Beraber yapıyoruz böyle işleri. Hem yardım etmiş oluyorum hem öğrenmiş oluyorum merakımı gideriyorum. Baskı balata, ön amortisörler vb beraber değiştirdik hep. İşin çoğunu o yapıyor tabi ki sadece yardım gereken yerler de ben devreye giriyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477940 30.07.2018 - 22:31 tarihinde, Murat Alasulu yazdı: Son bir haftadır benimde turbodan hem ıslık sesi geliyor hem de turbo sanki bi hızlanıyor bi yavaşlıyor gibi araç bi hızlanıp bir yavaşlıyor. Ama bunu araçtakiler anlamıyor ben hissediyorum o kadar az seviyede. Turbo değişir mi yoksa bakım temizlik vs düzelir mi? Bu arada aracım 2008 260bin de. Yaşlandı baya... Dün fark ettim ki yukarıda anlattığım problem olduğu anda egzoz duman atıyor. Sonrasında duman kesiliyor. Turbo değil başka sorun var gibi... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın