Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Triger Seti Marka

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Erhan Erten yazdı:

Bugün triger seti(dayco) v kayışı(ford), devirdaim(pri..) değişti. Çıkan triger kayışına ustalar şaşırdı en ufak bir yıpranma görmediler fomoco marka idi. Değiştireceklere önerim kesinlikle fomoco marka triger almalarıdır. 

Tabi bulurlarsa alsınlarda... Marka ile pek alakası yok. Daha çok kullanım ile ilgili. Ben 7 yıl oldu 75.000 km de değiştirmek istedim (dayco) daha yazıları üstündeydi. 

Bu arada farklı konuda faturanızı inceledim; çok iyi fiyata triger seti almışsınız. 

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Tabi bulurlarsa alsınlarda... Marka ile pek alakası yok. Daha çok kullanım ile ilgili. Ben 7 yıl oldu 75.000 km de değiştirmek istedim (dayco) daha yazıları üstündeydi. 

Bu arada farklı konuda faturanızı inceledim; çok iyi fiyata triger seti almışsınız. 

175 tl idi galiba. Motor kulağı ile akü kaldı değişecek onlarıda bir sonraki ay artık:)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

bugün 2014 model benznili 73500 km deki focus 3 aracın triger seti v kayış ve üst kapak contası değişti.triger seti olarak fomaco takıldı.doğrumudur.dayco ile arada fark var mı tşk.

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı:

doğrumudur

Böyle değişimleri gerçekleştirmeden yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. 

FoMoCo Ford'un orijinal yedek parçasıdır ve uygundur. Hoş onlar da Dayco ve Continental gibi firmalara fason yaptırıyorlar ama seçim yerinde. 

Ne var ki değişimi çok erken yapmışsınız, 9 yıl ya da 135.000 km olmalı. Zararı yok elbette ama masraf önünde sonunda. 

Güle güle kullanın. 

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Böyle değişimleri gerçekleştirmeden yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. 

FoMoCo Ford'un orijinal yedek parçasıdır ve uygundur. Hoş onlar da Dayco ve Continental gibi firmalara fason yaptırıyorlar ama seçim yerinde. 

Ne var ki değişimi çok erken yapmışsınız, 9 yıl ya da 135.000 km olmalı. Zararı yok elbette ama masraf önünde sonunda. 

Güle güle kullanın. 

hayırlısı olsun diyelim 5 yıl 90 bin km deniyordu 5 yıl doldu ister istemez insanın aklına aceba deniyor.bu arada 45 km de v kayışı değiştirmiştim sökülünce iç kısmında çizgilerde kopmalar olmuş oda değişmiş oldu.emekli adam olduğumuz için 650 tl den kaçıp trigerde sorun olduğunda yaptırmada zorlanırdık

Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.