Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449804 Merhaba Arkadaslar Dikkatimi ceken farkli bir konu var.Biraz arastirdim ama benzer bir durumu yasayan kimseyi görmedim.arabam 2013 focus titanium+smart paket. Ön arka park sensörleri var.ama daha once kullandigim arabalarima göre birkac saniye gec calisiyor.misal duvara yaklasiyorum durduktan sonra kesintisiz ötmeye başlıyor. Sizin dikkatinizi cekti mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449837 ben bir sorun hissetmedim. sorununuzun tam ne olduğunu da anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449846 Eğer geri geri giderken yapıyor ise bir sorun vardır. Ama öne doğru gidiyorsanız her daim park sensörü çalışmamaya programlandığından dolayı( her araba içim böyle). Bazen manuel aktif etmek gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl Yazar comment_449847 1 dakika önce, Cihat A. yazdı: Eğer geri geri giderken yapıyor ise bir sorun vardır. Ama öne doğru gidiyorsanız her daim park sensörü çalışmamaya programlandığından dolayı( her araba içim böyle). Bazen manuel aktif etmek gerekiyor Park sensoru devrede zaten.devrede olmadigi zaman hic çalışmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl Yazar comment_449852 Demek istedigim engele 180 cm kala ötmeye basliyor.yaklasiyorum ve engele 30 cm kaldiktan 1 saniye sonra devamli otmeye basliyor.hani bir tusa basarsiniz ve birkac saniye sonra tepki verir ya ayni sekilde sensor de birkac saniye gec tepki veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449856 Sensör de, sensörün ekrandaki görüntüsü de bir süre geç geliyor. Bu tür manevraları mümkün olduğunca yavaş yapmak gerekiyor. Burada sadece kamera anlık görüntü verebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl Yazar comment_449858 10 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Sensör de, sensörün ekrandaki görüntüsü de bir süre geç geliyor. Bu tür manevraları mümkün olduğunca yavaş yapmak gerekiyor. Burada sadece kamera anlık görüntü verebiliyor. Evet aynen öyle.passatta astrada daha hızlıydı.cok dert etmiyorum arabamdan cok memnunum ama merak ettim cozumu var midir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449869 Gecikmeli tepki Aldığını söylüyosun, normal olduğunu düşünmüyorum. Ben sorun yaşamıyorum 2013 style Aracımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449871 Çok az anlık bir gecikme var eğer anlatılan bu ise, bu son jenerasyon tüm Ford'larda aynı. Herhangi bir sorun olduğunu veya çözümünü olduğunu düşünmüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın