Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Hahahahahaa tecrübe konuşuyor duydun mu zafer Yalnız Z büyük [emoji854] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 14 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Kaşınıyorsun bak benden demesi ? Poyraz dinlemez bu adam geldimi elnino gibi gelir Kim benmi ? Burası Anadolu, ve elin elninosunun buralarda esamesi okunmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Kim benmi ? Burası Anadolu, ve elin elninosunun buralarda esamesi okunmaz.Yarıkkaya gibi eserim adını dağlara yazarım künefe yicez mi ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Yarıkkaya gibi eserim adını dağlara yazarım künefe yicez mi ?? Yalnız sen olaya neden dahil oldun anlamadım? Merte söylüyorum. Müsait olunduğu sürece neden olmasın. Eşlik ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Yalnız sen olaya neden dahil oldun anlamadım? Merte söylüyorum. Müsait olunduğu sürece neden olmasın. Eşlik ederim.Yahya dahil etti esmeye başladık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Hahahaha... ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Yarıkkaya gibi eserim adını dağlara yazarım künefe yicez mi ??Kunefeyi sen yaparsan olur yeriz. [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Açılım ben geldim Noluyo bakiyim. Ayrıca@Semih O. O videodan ses gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Videoda boşluk olmasın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Videoda boşluk olmasın.. Boşlukları doldurmak senin işin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Boşlukları doldurmak senin işin Dolmuşu boşaltmak ta senin işin? Dimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Olay buluşma başlığına doğru evriliyor... gibi geliyor bana... (carteeeeel)Hee de sen takma boşver bence [emoji23][emoji23][emoji23] anladın sen onu. Bu son. İlk buluşmada gelmezsen lastiklerini patlatırım. ( yürek mi yedim ne. Alenen bir avukatı tehtid ettimya la) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Açılım ben geldim :sofeer:Noluyo bakiyim. Ayrıca[mention=8696]Semih O.[/mention] O videodan ses gelmiyor.[emoji5]T9 ???? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Videoda boşluk olmasın.. Hayat koca bir boşluk değil mi... --0 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Açılım ben geldim Noluyo bakiyim. Ayrıca@Semih O. O videodan ses gelmiyor. Video değil o gif, gif. 40 yaşına geldin abi ben söyleyeyim bunları. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Videoda boşluk olmasın..Boşluk çok maalesef ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap