Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.5 Tdci Pws Bir Depo İle Kaç Km Gidiyor?

Featured Replies

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 14,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Gördüm tek depo 1350 km 211tl mazot almıştım 1.6 tdci 115 hp likle artırıyorum:D sabretmek şart klima açık yetişkin 2 kişi valizler stage 3 uygulamalar mevcut bakım yeni yapılmış 18 jant

• Tovbe de carpilirsin...

• Akşam benim aracı kenara çekip uzun bir konuşma yapacağım. "Bak milletin arabaları nasıl akıllı hemen bitmesin diye koklayarak içiyor, sen sanki kırk yılda bir alıyormuşuz bir daha vermeyecekmişiz alm

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Anladığım kadarı ile, Sorunuza net cevap bekliyorsunuz. Dediğiniz yol şartları ve hızlarda focus 1.5 pws 5.3lt yakar.
Tecrübe ile sabit..

Yanıtlama zamanı:
26.11.2017 - 00:12 tarihinde, Mustafa Baskoylu yazdı:

Octavianin 50 litre yakit deposu var gecenlerde tekrar fulledim 39 litre aldi ve daha onceki sifirlamamdan bu yana 668 km yol yapti ve bu uzun yol sakin kullanimim. Focusun 55 litre sanirim. Bi de octaviada depoyu fullemek istemiyorum zira inanilmaz bir depo sesi oluyo fren yapmaya korkuyorum sangir sungur yakit calkalanma sesi geliyor. Focus 1.5 tdci de var mi boyle bir ses acaba?

--9 dakika sonra eklendi--

Bu da son yakit alirken cektigim foto yol bilgisayari biraz daha az hesapliyor 0,3 lt kadar eksikIMG_3597.thumb.JPG.239b779edbd40bc6b02e14a224ee685b.JPG

IMG_3556.JPG

--11 dakika sonra eklendi--

Ancak gel gelelim sehir icinde 7 kmlik dur kalkta 8,9 lt yakiyor bu cok fazla geliyor bana

Maalesef kardeşim bende de aynı ses mevcut yaklaşık yarın değoya kadarbu ses geliyor ve çok aşırı gıcık ??

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı:

Maalesef kardeşim bende de aynı ses mevcut yaklaşık yarın değoya kadarbu ses geliyor ve çok aşırı gıcık ??

Dalga kıranın yeterli seviyede bulunmamasından kaynaklanıyor.

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Maalesef kardeşim bende de aynı ses mevcut yaklaşık yarın değoya kadarbu ses geliyor ve çok aşırı gıcık [emoji106]?

Çukurda engede arka amortisörlerden ses geliyomu sizde?
Yanıtlama zamanı:
27.11.2017 - 18:17 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı:

Çukurda engede arka amortisörlerden ses geliyomu sizde?

Bende amortisörlerden ses geldiğini düşünmüştüm ama zamanla mazot deposundaki dalgakıranın yeterli olmamasından kaynaklandığını anladım yani yarım depoya indikten sonra o bütün sesler yok olup gidiyor ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.