Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447756 Aracı aldığımdan bu yana birbirinin aynısı bu iki parça bardaklığın içinde duruyordu. Arkalarında tırnak var. Ne işe yaradığını bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447792 Tersini çevirirseniz daha iyi görürdük ama zannedersem bagaj kapağı pabuçları. Bagaj kapağı kapanırken darbeyi sönümlemek için yapılmış kauçuklar. Bagaj kapağındaki iki ayağın karşısına denk gelen ayaklara takılır. Mobilden giriyorum aracınızı göremedim. Söylediklerim hatchback içindir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl Yazar comment_447795 8 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Söylediklerim hatchback içindir. Teşekürler araç hatchback. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447816 2 hours ago, Ahmet Gül said: Tersini çevirirseniz daha iyi görürdük ama zannedersem bagaj kapağı pabuçları. Bagaj kapağı kapanırken darbeyi sönümlemek için yapılmış kauçuklar. Bagaj kapağındaki iki ayağın karşısına denk gelen ayaklara takılır. Mobilden giriyorum aracınızı göremedim. Söylediklerim hatchback içindir. Söylediğiniz şey olmadığına eminim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl Solution comment_447885 plakalığın altına bakarsanız görürsünüz.O parçalar plaka düşmesin diye tutturulmasına yarayan parçalardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_447887 plakalığın altına bakarsanız görürsünüz.O parçalar plaka düşmesin diye tutturulmasına yarayan parçalardır.Doğru plakalığı sabitlemek için kullanılıyor [emoji106] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın