Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446941 İyi akşamlar arabamdaki sorunlardan kısaca bahsedeyim öncelikle focus mk3 titanium x sahibiyim fren ve gaz pedalından ne hikmetse resmen yolu hissediyorum bide ön sağ takımdan bi ses geliyor sanki çukurlardan geçince boşluk varmış gibi ses geliyor iki salıncağı ve z rotları yeni değiştirdim yol hissine bide gelen sese çözüm getirebilirsem çok mutlu olacağım yorumlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl Yazar comment_446961 3 saat önce, Doğan Kestel yazdı: Arac dizelse egee dizel araclar sarsintili calistigi icin hava filtresinin oldugu kutu pedala yakin bir yere vuruyordur belki. benim clio3 um de vardi oyle bir sorun araya sunger koyarak cozmustum Dizel araç ama öyle olduğunu sanmıyorum tekerlekleri hissediyorum resmen nasıl tarif etsem tekerlerin çukura girdiğini sarsıntısını filan anlayabiliyorum pedallardan bu normal değil bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20178 yıl comment_447082 Kulakları kontrol ettirdiniz mi ? Pedallardaki titremenin sebebi sarsıntıyı düzgün emmeyen takozlar olabilir. Ön takımlarda amortisör ya da tepesindeki takoz-bilyadan ötürü ses olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl Yazar comment_447134 14 saat önce, Uğur Akdaş yazdı: Kulakları kontrol ettirdiniz mi ? Pedallardaki titremenin sebebi sarsıntıyı düzgün emmeyen takozlar olabilir. Ön takımlarda amortisör ya da tepesindeki takoz-bilyadan ötürü ses olabilir. Aslında onu düşündüm titreme var araçta hatta üstteki motor kulağında yağlanmada var gibi bi kontrol ettirmem gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447170 On 11/13/2017 at 9:42 PM, Hasan B. said: İyi akşamlar arabamdaki sorunlardan kısaca bahsedeyim öncelikle focus mk3 titanium x sahibiyim fren ve gaz pedalından ne hikmetse resmen yolu hissediyorum bide ön sağ takımdan bi ses geliyor sanki çukurlardan geçince boşluk varmış gibi ses geliyor iki salıncağı ve z rotları yeni değiştirdim yol hissine bide gelen sese çözüm getirebilirsem çok mutlu olacağım yorumlarınızı bekliyorum Kulaklar, Amortisorler Jantlar Sebepler bunlar deneyerek bulursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447201 9 saat önce, Hasan B. yazdı: Aslında onu düşündüm titreme var araçta hatta üstteki motor kulağında yağlanmada var gibi bi kontrol ettirmem gerek Onların içerisi hidrolikli eğer sızdırdıysa sadece kauçuk kalmış oda işini yapmaya yetmez. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın