Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 20178 yıl comment_446677 Kaldırıma cikarken taşı gormedim aracin sag tarafindaki alttaki plastigi taşa çarptım ve yamuldu yenisi mi lazım yapılır mi sizce ve fiyat ne olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 20178 yıl comment_446697 Ben de eski aracım Citroen C4 ile aynı durumu yaşamıştım. Marşipiyeli düzeltemediler. Ezik kısmı macun doldurup boyamışlardı. Orijinal görünüme kavuşmuştu. Plastik kısım o arabada yoktu. Orayı ne yaparlar bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl comment_446744 bu araba focus 3 mü.. 3 ün marşpiyel tamamen plastik ve değişirdi. f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Kasım 12, 20178 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl comment_446807 11 saat önce, Mehmet Demir yazdı: f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Kesinlikle katılıyorum size. Taş vuruğu derdi yok, rötüş derdi yok. Mucur asfaltta kafa rahat. Ama bir çok kişi gövde rengi marşpiyeli daha çok beğeniyor tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl Yazar comment_446812 12 saat önce, Mehmet Demir yazdı: bu araba focus 3 mü.. 3 ün marşpiyel tamamen plastik ve değişirdi. f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Araba focus 2.5 diye geçiyor. Suan sıkıntı çıkaracak derecede kötü durmuyor ama musait bi zamanda yaptırmayı dusunuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl comment_446813 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446880 13 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Kesinlikle katılıyorum size. Taş vuruğu derdi yok, rötüş derdi yok. Mucur asfaltta kafa rahat. Ama bir çok kişi gövde rengi marşpiyeli daha çok beğeniyor tabi Birisi demişti ki arabayı ilk aldığım zaman, ne kadar iyi yerden yülsekmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın