Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446004 Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci powershift aracımın orijinal ekranında duvar resmi yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. 800*364 pixell olması gerekiyor. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446015 Bende çok uğraştım istenilen boyuta indirmeme ve uzantısını karşılamasına rağmen birçok resmi kabul etmiyor maalesef. Ben pek bir anlam veremedim. 3 adet duvar resmi yükledim. Birdahada hiç uğraşmadım açıkçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446016 Fotoğrafı buraya ekleyin biz düzenleyip yollayalım. Eğer açıkta olmasın derseniz özel mesaj atabilirsiniz. Resim/foto düzenleme programları ile istenilen boyut ve türe çevireceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl Yazar comment_446033 Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Baya bi uğraştıktan sonra pixell boyutlayan bir program buldum internetten ancak şu an ismini hatırlamıyorum pc açınca tekrar yazıcam. O programla gerçekten çok basit bir şekilde yaptım. İlginize teşekkürler ???? --1 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Fotoğrafı buraya ekleyin biz düzenleyip yollayalım. Eğer açıkta olmasın derseniz özel mesaj atabilirsiniz. Resim/foto düzenleme programları ile istenilen boyut ve türe çevireceğiz. Teşekkür ederim Yakup bey ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl comment_446053 Ben bunları indirip denedimiştim. Hepsi oluyor. Bi deneyin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20178 yıl comment_446596 Çeşitli resimler güzel durur tabiki. Şahsi fikrim o resim ekranında güzeller güzeli bir Ay-Yıldız hepsinden daha fazla yakışacağıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl Yazar comment_447274 Eser bey dünyadaki en güzel görüntü kesinlikle şanlı ay bayrağımızın görüntüsüdür haklısınız [emoji1303][emoji1303][emoji1303] Kasım 16, 20178 yıl Serkan Şengeldi tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın