Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47400 http://www.ford.com.tr/ford-servis/sikca-sorulan-sorular Ford web sayfasında güncel tüm modellerin kullanım kılavuzları indirilebiliyor. Ben yeni fark ettim, ihtiyaç sahiplerine saygı ile duyurulur. Aferin Ford! Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47403 Eskilerde yoktu uğraştırdılar milleti...Yenilerde var..Böylelikle kitapçığım yok diyenlere interneti gösterme alternatifleri oldu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336607 Seviyorum seni Otosan . Tüm kullanma kılavuzlarını pdf olarak vermesine vermişler de tam çevirmeyi unutmuşlar ha Bakın 2015 focus kullanma kılavuzu . pdf in 369. kılavuzun 366. sayfası 2. paragrafı çevirmeyi tamamen unutmuşlar Elektrikli camlarla ilgili kısım hemen hemen hiç çevirmemişler. Ben ağustosta yazdım hala değişiklik yok. İnternetten bunu yayınlıyorlar hala. Muhtemelen çeviri işini torpilli birine vermişler ingilizce biliyom diye işe girmiş ama bunlar ona zor geliyor herhalde çeviremediği kısmı orjinal bırakmış. Başka senaryo aklıma gelmedi de Otosancılar düzeltin bunu yavvv.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336621 İngilizce öğrenmeye teşvik ediyorlar @H. Cenk hocam EU'ya gireceğiz ya Yok öğrenmem ben diyene de biz yardımcı oluruz, sonuçta ekmek parası Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın