Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

PS3 Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar en son üniversite yıllarımda bilgisayar oyunu oynamıştım hatta bir ara delisiydik, evlendikten sonra da neredeyse aklıma bile gelmedi fakat geçenlerde sevgili eniştelerimde ps3 tutkusunu görünce fikirlerim biraz değişti, sonra bana da bir süre tecrübe ettirdiler ve her evde bulunması gerektiği kanaatine vardım :kıhkıh: hemde film izlemek için laptopu tv ye bağlayıp fan sesi dinlemeyiz diye düşündük.

Şimdi almayı düşünüyorum ama hiç bilgi sahibi değilim. Ben eski bir action oyunu tutkunuyum strateji vb oynamam, bunun içinde farklı kumandalar var sanırım ben action oyunlarını da oynayabileceğim nitelikte ekipmanı olan bir ps3 düşünüyorum, çift joistic istiyorum fakat bunu paket halde satan yer bulamadım, 37'' bir samsung led tv'im var ona bağlayacağım, ve ps 3 hakkında nerdeyse hiç bilgim yok bu konuda tecrübesi olup fikir verebilecek olanlarınız varsa sevinirim.

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 11,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri'cim sen de beni ekle o zaman PSN: focusclubTR Bu arada ben de çok yeniyim PS3'te. Ekleyince ne olacak onu bile bilmiyorum

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Ben 1 saat oynuyorsam oğlan 100 saat oynuyor ama oynariz yani dalga yok. Sen hele bir al.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba Konuyu Teknoloji bölümümüze taşıdım. konu hakkında ise PS3 ler tek joistick ile satılıyor, 1 tanesini ekstra almak zorundasınız orjleri 100 tl civarı.. 2.el tertemiz oyunlarıyl

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

Konuyu Teknoloji bölümümüze taşıdım.

konu hakkında ise PS3 ler tek joistick ile satılıyor, 1 tanesini ekstra almak zorundasınız orjleri 100 tl civarı..

2.el tertemiz oyunlarıyla birlikte arkadaşım sattı geçenlerde ilanı bu, 699 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-ps3-120-gb-slim-garantili-hdmi-kablo-ps-move-65286709/pasif-ilan/#classifiedTitle

Yanıtlama zamanı:

Ben çift kollu olarak aldım electroworldden. 729 TL gibi bi fiyattı ama 2 yıl oldu nerdeyse. Geçenlerde teknosada 499 TLye kadar düşmüştü. Ben şuan PES Callofduty MW3 o tarz bütün oyunlarırahatlıkla online oynayabiliyorum almanı öneririrm geçenlerde bluetooth kulaklıkta aldım 90 tlye online oyunlarda iletişim için. Sorun varsa cevaplayabilirm

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben çift kollu olarak aldım electroworldden. 729 TL gibi bi fiyattı ama 2 yıl oldu nerdeyse. Geçenlerde teknosada 499 TLye kadar düşmüştü. Ben şuan PES Callofduty MW3 o tarz bütün oyunlarırahatlıkla online oynayabiliyorum almanı Öneririrm geçenlerde bluetooth kulaklıkta aldım 90 tlye online oyunlarda iletişim için. Sorun varsa cevaplayabilirm

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125081542/sony_250gb_black__need_for_speed_shift_konsol

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125083539/sony_ps3_320_gb_black_konsol__sony_resistance_3_ps3_oyun_paketi

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125083652/sony_ps3_320_gb_black_konsol__battlefield_3_oyun_paketi

Aralarındaki farkı bir anlayabilsem

Sadece paketinde oyun var diye 400 tl fiyat değişmez herhalde.

Yanıtlama zamanı:

http://www.teknosa.c...ed_shift_konsol

http://www.teknosa.c...ps3_oyun_paketi

http://www.teknosa.c...d_3_oyun_paketi

Aralarındaki farkı bir anlayabilsem

Sadece paketinde oyun var diye 400 tl fiyat değişmez herhalde.

Valla aralarında sadece hard disk farkı ve oyun farklılığı var ama bu kadar fiyat farkını anlamadım bende iyice bir araştır dartyde mesela en iyi fiyat garantisi var ordan bi bak bence. Alırsanda beni eklersin playstation networkden "sabri_ozer"

Bide harddiske çok takılma benimki slim 120gb bi oyun 10 mb falan yer istiyo kayıt için film falan yüklemiceksen 120gb bulursan al.

üçününde arasında sadece Harddisk farkı var ve çokda önemli değil

Edit: Mesela wirelessdan diziizle gibi sitelere girip HD dizi izliyorum müzik dinliyorum herşeyin biryerde toplanmış hali gibi PS3 bluray film izlersiniz ben cep telefonum kadar kullanıyorum

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sabri'cim sen de beni ekle o zaman PSN: focusclubTR :+1:

Bu arada ben de çok yeniyim PS3'te.

Ekleyince ne olacak onu bile bilmiyorum :+1:

Yanıtlama zamanı:

Sabri'cim sen de beni ekle o zaman PSN: focusclubTR :P

Bu arada ben de çok yeniyim PS3'te.

Ekleyince ne olacak onu bile bilmiyorum :yazyaz:

Şimdi gördüm kusura bakmayın ekliyorum o zaman şimdi kabul edersiniz :) Birbirimize mesaj atabiliyoruz veya sesli görüntülü görüşme yapabiliyoruz. Ve tabi aynı oyun varsa birbirimizde mesela Call of Duty MW3 multiplayer oynayabiliriz kulaklıkta aldım akşamları kuzenimle oynuyoruz ayıptır söylemesi 80 level oldum :) şiddetle tavsiye ederim bu oyunu bence alın oynarız :)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bende 3 ay kadar önce aldım ps3 hevesle 20 gün falan oynadım simdi yüzüne baktığım yok.

320 GB SLİM KASA

DUAL SHOCK TEK KOL

MOVİE PAKET (EYE CAMERA ve RAKET APARATI)

Oyunda grand torismo 5 ve Virtual tennis 4

ilgilenirseniz konuşabilriz Rafet bey.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende 3 ay kadar önce aldım ps3 hevesle 20 gün falan oynadım simdi yüzüne baktığım yok.

320 GB SLİM KASA

DUAL SHOCK TEK KOL

MOVİE PAKET (EYE CAMERA ve RAKET APARATI)

Oyunda grand torismo 5 ve Virtual tennis 4

ilgilenirseniz konuşabilriz Rafet bey.

Ya arçelik satıyormuş bunu benim kuzenimde arçelik bayisi, fakat şuan stokta yok stoğa düşünce bölge müdürü haber verecek. Yani uzakta aramışız ps3'ü .)

Siz ne kadara almıştınız?

Yanıtlama zamanı:

Bana 1150 civarı bi maliyeti vardı 4 ay önce.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arçelik'in stoğu muallakmış gittim teknosadan aldım 2 dualshock kol, 2 adet motion raket aparatı, eye kamera slim kasa 320 gb, 1078 TL cuma-cumartesi elimde olacak

artık oynarız online

Yanıtlama zamanı:

PlaystationNetwork : sabri_ozer eklersiniz ps3 sahipleri call of duty modern warfare 3 alırsanız onlineda oynarız :zha:

Yanıtlama zamanı:

24 saattir elektrikler kesikti 2-3 saat önce geldi.Şiddetli fırtına vardı İskenderun'da.

2-3 saat sonra PS3 başında olurum.

Sabri'cim,bende şu anda Battlefield 3,Fifa 2012 ve Resistance 3 oyunları var.

Ama en kısa sürede MW3'ü alacağım merak etme :D

2007-2008 yıllarında askerde iken her gece 4-5 saat oynuyordum MW2'yi.Ayıptır söylemesi bu oyunun piri olmuştum.

Ancak PS3 joystick kollarına alışmam uzun sürecek gibi.

Bu arada siz de BF3'ü muhakkak almalısınız.

Multiplayer'da bunun üzerine oyun tanımam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.