Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20178 yıl comment_440406 merhaba başıma cok kötü bir olay geldi cumartesi günü alışveriş yapıp eve geldım park ettim aracı pazar günü calıştırdıgımda gosterge panelindeki pembe kutucuk ışık yanıyor, devir kadranı ve diğerleri calışıyor ama o kutucukta gorunen birşey yoktu kac km ne yakmış ne gıtmiş hiç bişe cıkmıyor servise gittim değişim 3000tl erzurumda yapacak adam da yok bana yardımcı olunuz lütfen nerede tamiri mümkün yada cıkma vs bişeler cvp verirseniz sevinirim Eylül 25, 20178 yıl rıdvan can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440442 Tekrardan Gösterge Yazılımı yapılıp, sonucuna göre tamiri mümkün. Yetkili servisler tamirden ziyade yenisi ile değişim yapacağından yüksek maliyetler çıkar. Gösterge tamirini ve yazılımını ECU tamircileri yapar. Erzurumda soruşturursanız illaki bir beyin tamircisi vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440444 11 saat önce, rıdvan can yazdı: merhaba başıma cok kötü bir olay geldi cumartesi günü alışveriş yapıp eve geldım park ettim aracı pazar günü calıştırdıgımda gosterge panelindeki pembe kutucuk ışık yanıyor, devir kadranı ve diğerleri calışıyor ama o kutucukta gorunen birşey yoktu kac km ne yakmış ne gıtmiş hiç bişe cıkmıyor servise gittim değişim 3000tl erzurumda yapacak adam da yok bana yardımcı olunuz lütfen nerede tamiri mümkün yada cıkma vs bişeler cvp verirseniz sevinirim abi çıkma bulunur istersen yardımcı olurum sıkma canını Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl Yazar comment_440525 oyle kotu bişey ki ya ne km bellı ne gittigin yol can sıkıcı bişe hakan bey cok makbule gecer de fiyatları ne kadar ve sıkıntısız olması cok önemlı hayret ettim yani --2 dakika sonra eklendi-- göksel bey servis herseyi denedi ama burada sağlam anlayan adam yok malesef mecburen forumdaki kullanıcılardan bılgı almak zorunda kaldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20178 yıl comment_445667 26.09.2017 - 22:02 tarihinde, rıdvan can yazdı: oyle kotu bişey ki ya ne km bellı ne gittigin yol can sıkıcı bişe hakan bey cok makbule gecer de fiyatları ne kadar ve sıkıntısız olması cok önemlı hayret ettim yani --2 dakika sonra eklendi-- göksel bey servis herseyi denedi ama burada sağlam anlayan adam yok malesef mecburen forumdaki kullanıcılardan bılgı almak zorunda kaldım Aynı sorun meydana geldi. Konya'da eski sanayide km ustası 450tl ye değiştirdi. Tavsiyem km ustalarına baktırmanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl comment_464211 Merhaba değerli arkadaşlar 2010 titanium sahibiyim 1 haftadır bilgi ekranim gidip geliyor ilk calıştırırken herhangi bir km tuketim gibi bilgiler yazi vs. görunmuyor ,hareket ettikten sonra 15 20dk sonra yazilar kaldığı yerden devam ediyor. Aracın aķüsü iyi durumda nasıl bir çözüm olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20197 yıl comment_494940 26.03.2018 - 12:22 tarihinde, Anıl D. yazdı: Merhaba değerli arkadaşlar 2010 titanium sahibiyim 1 haftadır bilgi ekranim gidip geliyor ilk calıştırırken herhangi bir km tuketim gibi bilgiler yazi vs. görunmuyor ,hareket ettikten sonra 15 20dk sonra yazilar kaldığı yerden devam ediyor. Aracın aķüsü iyi durumda nasıl bir çözüm olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Usta bende de aynı sorun dünden beri var. Sorunu nasıl cozdunuz yardımcı olur musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl Yazar comment_495207 km saati 2,5 kasalarda kronık bu şıkayetten cok var motor arızası dıyor şanzıman arızası dıyor hız kesıyor km saatinin içindekı kırmızı ünite değişiyor yada anakart değişiyor bende ikisini de denediler en son anakart çıktı renk soluk oluyor birde bayagı ugraştım aradım kımseye vermedım yapması için neden mı bu olmadımı arac calışmaz malesef herşey buna bağlı bende antalyada cc elektronık var garantili olarak ona yaptırdım şuan şükür sıkıntım yok inş daha vermez Şubat 6, 20197 yıl rıdvan can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20197 yıl comment_498702 06.02.2019 - 19:47 tarihinde, rıdvan can yazdı: km saati 2,5 kasalarda kronık bu şıkayetten cok var motor arızası dıyor şanzıman arızası dıyor hız kesıyor km saatinin içindekı kırmızı ünite değişiyor yada anakart değişiyor bende ikisini de denediler en son anakart çıktı renk soluk oluyor birde bayagı ugraştım aradım kımseye vermedım yapması için neden mı bu olmadımı arac calışmaz malesef herşey buna bağlı bende antalyada cc elektronık var garantili olarak ona yaptırdım şuan şükür sıkıntım yok inş daha vermez Bende Topkapı sanayide kilometreciye götürdüm 600 TL fiyata ekranı değiştirdiler şükür sorun yok şu anda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20197 yıl Yazar comment_498767 hocam ekran ünitesinden miş sendeki sorun ben 3 adet yaktım o uniteden anakaert tan dolayı parlak görünmüyor silik oluyor du ama şimdi şükür ışığı ıyı ve uyarı vermıyor zaten bozulmaya yakın uyarı verıyor motor arızası şanzıman arzıası diye ötüp duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl comment_504232 Aynı sorunu yaşıyorum ekrana yazılar gelmiyo ankarada nerde yaptırabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl comment_504257 11 saat önce, Necati Erkul yazdı: Aynı sorunu yaşıyorum ekrana yazılar gelmiyo ankarada nerde yaptırabilirim? Hocam ben istanbulda Kilometrecide yaptırdım. Ankarada da Kilometreciye götürürsen yardımcı olurlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20197 yıl comment_504376 Merhablar, aynı sorunu 1 haftadır yaşıyorum. Ekran gitti tamamen sadece ışık var. Ekranı temin edebileceğimiz bir yer veya istenbul anadolu yakasında yapan usta varmıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504412 anadolu yakasını bilmiyorum fakat herhangi bir sanayide kilometreciye sorarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum. ben Topkapı sanayide kilometreciye yaptırmıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın