Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk2.5 Yol Bilgisayarı Ekranı Bozuldu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba başıma cok kötü bir olay geldi cumartesi günü alışveriş yapıp eve geldım park ettim aracı pazar günü calıştırdıgımda gosterge panelindeki pembe kutucuk ışık yanıyor, devir kadranı ve diğerleri calışıyor  ama o kutucukta  gorunen birşey yoktu kac km ne yakmış ne gıtmiş hiç bişe cıkmıyor  servise gittim değişim 3000tl erzurumda yapacak adam da yok bana yardımcı olunuz lütfen nerede tamiri mümkün yada cıkma vs bişeler cvp verirseniz sevinirim 

rıdvan can tarafından düzenlendi

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk2.5 Yol Bilgisayarı Ekranı Bozuldu olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Tekrardan Gösterge Yazılımı yapılıp, sonucuna göre tamiri mümkün. Yetkili servisler tamirden ziyade yenisi ile değişim yapacağından yüksek maliyetler çıkar. Gösterge tamirini ve yazılımını ECU tamircileri yapar. Erzurumda soruşturursanız illaki bir beyin tamircisi vardır

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, rıdvan can yazdı:

merhaba başıma cok kötü bir olay geldi cumartesi günü alışveriş yapıp eve geldım park ettim aracı pazar günü calıştırdıgımda gosterge panelindeki pembe kutucuk ışık yanıyor, devir kadranı ve diğerleri calışıyor  ama o kutucukta  gorunen birşey yoktu kac km ne yakmış ne gıtmiş hiç bişe cıkmıyor  servise gittim değişim 3000tl erzurumda yapacak adam da yok bana yardımcı olunuz lütfen nerede tamiri mümkün yada cıkma vs bişeler cvp verirseniz sevinirim 

abi çıkma bulunur istersen yardımcı olurum sıkma canını

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

oyle kotu bişey ki ya ne km bellı ne gittigin yol can sıkıcı bişe hakan bey cok makbule gecer de fiyatları ne kadar ve sıkıntısız olması cok önemlı hayret ettim yani 

--2 dakika sonra eklendi--

göksel bey servis herseyi denedi ama burada sağlam anlayan adam yok malesef  mecburen forumdaki kullanıcılardan bılgı almak zorunda kaldım 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
26.09.2017 - 22:02 tarihinde, rıdvan can yazdı:

oyle kotu bişey ki ya ne km bellı ne gittigin yol can sıkıcı bişe hakan bey cok makbule gecer de fiyatları ne kadar ve sıkıntısız olması cok önemlı hayret ettim yani 

--2 dakika sonra eklendi--

göksel bey servis herseyi denedi ama burada sağlam anlayan adam yok malesef  mecburen forumdaki kullanıcılardan bılgı almak zorunda kaldım 

Aynı sorun meydana geldi. Konya'da eski sanayide km ustası 450tl ye değiştirdi. Tavsiyem km ustalarına baktırmanız.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba değerli arkadaşlar 2010 titanium sahibiyim 1 haftadır bilgi ekranim gidip geliyor ilk calıştırırken herhangi bir km tuketim gibi bilgiler yazi vs. görunmuyor ,hareket ettikten sonra 15 20dk sonra yazilar kaldığı yerden devam ediyor. Aracın aķüsü iyi durumda nasıl bir çözüm olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

20180324_181134.jpg

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
26.03.2018 - 12:22 tarihinde, Anıl D. yazdı:

Merhaba değerli arkadaşlar 2010 titanium sahibiyim 1 haftadır bilgi ekranim gidip geliyor ilk calıştırırken herhangi bir km tuketim gibi bilgiler yazi vs. görunmuyor ,hareket ettikten sonra 15 20dk sonra yazilar kaldığı yerden devam ediyor. Aracın aķüsü iyi durumda nasıl bir çözüm olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

20180324_181134.jpg

Usta bende de aynı sorun dünden beri var. Sorunu nasıl cozdunuz yardımcı olur musunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

km saati 2,5 kasalarda kronık bu şıkayetten cok  var motor arızası dıyor şanzıman arızası dıyor hız kesıyor km saatinin içindekı kırmızı ünite değişiyor yada anakart değişiyor bende ikisini de denediler en son anakart çıktı renk soluk oluyor birde  bayagı ugraştım aradım kımseye vermedım yapması için neden mı bu olmadımı arac calışmaz malesef herşey buna bağlı bende antalyada cc elektronık var garantili olarak ona yaptırdım şuan şükür sıkıntım yok inş daha vermez 

rıdvan can tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
06.02.2019 - 19:47 tarihinde, rıdvan can yazdı:

km saati 2,5 kasalarda kronık bu şıkayetten cok  var motor arızası dıyor şanzıman arızası dıyor hız kesıyor km saatinin içindekı kırmızı ünite değişiyor yada anakart değişiyor bende ikisini de denediler en son anakart çıktı renk soluk oluyor birde  bayagı ugraştım aradım kımseye vermedım yapması için neden mı bu olmadımı arac calışmaz malesef herşey buna bağlı bende antalyada cc elektronık var garantili olarak ona yaptırdım şuan şükür sıkıntım yok inş daha vermez 

Bende Topkapı sanayide kilometreciye götürdüm 600 TL fiyata ekranı değiştirdiler şükür sorun yok şu anda.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hocam ekran ünitesinden miş sendeki sorun ben 3 adet yaktım o uniteden anakaert tan dolayı parlak görünmüyor silik oluyor du ama şimdi şükür ışığı ıyı ve uyarı vermıyor zaten bozulmaya yakın uyarı verıyor motor arızası şanzıman arzıası diye ötüp duruyor

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorunu yaşıyorum ekrana yazılar gelmiyo ankarada nerde yaptırabilirim?

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Necati Erkul yazdı:

Aynı sorunu yaşıyorum ekrana yazılar gelmiyo ankarada nerde yaptırabilirim?

Hocam ben istanbulda Kilometrecide yaptırdım. Ankarada da Kilometreciye götürürsen yardımcı olurlar.

Yanıtlama zamanı:

Merhablar, aynı sorunu 1 haftadır yaşıyorum. Ekran gitti tamamen sadece ışık var. Ekranı temin edebileceğimiz bir yer veya istenbul anadolu yakasında yapan usta varmıdır.

Yanıtlama zamanı:

anadolu yakasını bilmiyorum fakat herhangi bir sanayide kilometreciye sorarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum. ben Topkapı sanayide kilometreciye yaptırmıştım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.