Misafir Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2017 Resimlere bakıp keşke benim olsaaa demeden yapamıyor insan :(( Geçtiğimiz Temmuz ayında acaba-hani-belki ???? diyip ilgili arkadaşlara dodikler için msj gönderdim 650.00 € Dodikler + 150 € Nakliye cevabını alınca...... en iyisi resimlere bakmak dedim bedeli 0 € Belki bir yiğit çıkarda memlekette üretir, bizde nasipleniriz umudu ile yaşamak?? anlayamazsınız ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Sstuning bu konuda çok başarılı . Özellikle bu mk 3 ve 3,5 kasa için üretilen kit şahane diyebilirim. Tek sıkıntı aşırı pahallı olması. Bu kit e ön tampon eki , arka tampon eki ve yan etekler dahil olsa o zaman süper olur . Kendim için Mk 2 ve 2,5 kasa elden geçirilmiş ve çok farklı olmuş bir direksiyon simidine bakmıştım. 500 euro dediklerinde bende ancak bakabilmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 24 dakika önce, Öztunç Ünal yazdı: Sstuning bu konuda çok başarılı . Özellikle bu mk 3 ve 3,5 kasa için üretilen kit şahane diyebilirim. Tek sıkıntı aşırı pahallı olması. Bu kit e ön tampon eki , arka tampon eki ve yan etekler dahil olsa o zaman süper olur . Kendim için Mk 2 ve 2,5 kasa elden geçirilmiş ve çok farklı olmuş bir direksiyon simidine bakmıştım. 500 euro dediklerinde bende ancak bakabilmiştim. İlave olarak standart ST difüzörü yerine bu markanın ürettiği difüzörler bambaşka hava katıyor araca. Direksiyon için benimde düşüncelerim var. Okadar uzağa gitmenize gerek yok. Memelkettede güzel iş çıkartan dizaynerler mevcut. Resimdeki direksiyon için 270 € fiyat aldım yanlış hatırlamıyorsam bursada bir yer. Direksiyonu siz gönderiyoruz ama. İşlem süresi 1 hafta civarında. Acil durumlar sözkonusu olursa 1 hafta araç direksiyonsuz kalmasın diye harici direksiyon alıp yaptırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 7 saat önce, Zafer Akbs yazdı: yaptırmayı düşünüyorum. Yapmayın böyle acayip şeyler, kullanırken eski direksiyonu çok ararsınız? Bir soru da şiş çamurluklara, dodik mi, abidik gubidik mi işte her neyse... Nesi hoşunuza gidiyor? Samimi bir soru bu! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 (düzenlendi) 10 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yapmayın böyle acayip şeyler, kullanırken eski direksiyonu çok ararsınız? Bir soru da şiş çamurluklara, dodik mi, abidik gubidik mi işte her neyse... Nesi hoşunuza gidiyor? Samimi bir soru bu! Abi araba spor, giderken dışını ben hariç herkez görüyo, e banada sade içi kalıyo? Şaka biyana premium spor araçlarda olmazsa olmaz carbon direksiyon. Hani bizde yapsak kötümü olur düşüncesindeyim?? Abidik gubidik konusuna gelince (ki dodik ismine farklı bir boyut kattın hayran kaldım) stok araca yakışmaz ama st ve spor body kit'e yakışıyor yavvv ??? Eylül 10, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 14 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yapmayın böyle acayip şeyler, kullanırken eski direksiyonu çok ararsınız? Bir soru da şiş çamurluklara, dodik mi, abidik gubidik mi işte her neyse... Nesi hoşunuza gidiyor? Samimi bir soru bu! Ah şu gençler yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 23 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ah şu gençler yok mu ? ?????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 10.09.2017 - 14:00 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: İlave olarak standart ST difüzörü yerine bu markanın ürettiği difüzörler bambaşka hava katıyor araca. Direksiyon için benimde düşüncelerim var. Okadar uzağa gitmenize gerek yok. Memelkettede güzel iş çıkartan dizaynerler mevcut. Resimdeki direksiyon için 270 € fiyat aldım yanlış hatırlamıyorsam bursada bir yer. Direksiyonu siz gönderiyoruz ama. İşlem süresi 1 hafta civarında. Acil durumlar sözkonusu olursa 1 hafta araç direksiyonsuz kalmasın diye harici direksiyon alıp yaptırmayı düşünüyorum. Bursadaki firmanın iletişim bilgileri varmıdır.:) --11 dakika sonra eklendi-- 10.09.2017 - 21:20 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Yapmayın böyle acayip şeyler, kullanırken eski direksiyonu çok ararsınız? Bir soru da şiş çamurluklara, dodik mi, abidik gubidik mi işte her neyse... Nesi hoşunuza gidiyor? Samimi bir soru bu! Sevgili Cem abi Benim çok hoşuma gidiyor ama fazla abartı olmaz ise tabiki. Bu dodikler çok basit fakat aracı çok değiştiriyor oyüzden ben bu tarz eklemeleri seviyorum. Focus 2 yi aldığımda st versiyondan haberim yoktu st versiyonun ön tamponunu görünce resmen keşke benim olsa.... demiştim:) Kendim 11 yıldır şirket aracı kullanıyorum. Bizim focus u 7 yıldır genelde babam kullanıyor. 40 000 km civarı aldım şimdi 96 000 km de .5000 km yapmışlığım yoktur. Focusum st görünüm yay jant st tampon vs .. Babam 68 yaşında düşünün artık. Önce bir bakar sonra hafiften itiraz eder sonrada sever. :)) Çok şükür bu zamana kadar sıkıntı yaşamadılar. Babam performans ve yol tutuşunu annem müzik sistemi ve konforunu çok seviyor. Ben kendi zevkime göre yaptım onlarında onayını aldım . Sefasını onlar sürüyor . Onlar mutlu keyifli ve huzurlu oldukça güzel yolculuklar yaptıkça ben daha çok mutlu oluyorum. Yeni bir ford alsam yine rahat durmam sanırım:) saygı ve sevgilerimle. --12 dakika sonra eklendi-- 23 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ah şu gençler yok mu ? Abi fizik olarak 40 merdiven dayadık ama içim halen genç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 21 dakika önce, Öztunç Ünal yazdı: Abi fizik olarak 40 merdiven dayadık ama içim halen genç Ben senden gencim merak etme ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 10 saat önce, Öztunç Ünal yazdı: Bursadaki firmanın iletişim bilgileri varmıdır.:) --11 dakika sonra eklendi-- Telefonu karıştırdım ama kaydetmemişim internette karbon direksiyon kaplama diye aratın bir forumdan tesadüfen bulmuştum. İstanbulda yapan biryer mutlaka vardır diye düşünüyorum. 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben senden gencim merak etme ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Onların adı dodikmiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Ben senden gencim merak etme [emoji41]He he [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap