Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436078 mrb aracımı tanımaya çalışıyorum aracımın sol bagaj yan camında 3 telden oluşan rezistans var bu arka cam tuşu ile mi çalışıyordur birde neden tek tarafa koymuşlardır bunu tşk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl Yazar comment_436105 Tşk ler dediğiniz gibi sağdan direksiyon İngilizler için tasarlanmış ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436170 Radyo anteni olmasın. Az sonra microcatten bakayım .. --46 dakika sonra eklendi-- Microcatten şimdi kontrol ettim. Dediğim gibiymiş, onlar radyo anteni. HB ve sedanda radyo anteni arka camda iken, station wagonda sol arka kelebek camda konumlandırılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436221 Bu hangi kasa acaba? Benim se focusta gözüme çarpmadı. Yoksa trendx diye mi [emoji22] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl Yazar comment_436235 1 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Bu hangi kasa acaba? Benim se focusta gözüme çarpmadı. Yoksa trendx diye mi Focus3 sw titanyum --1 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Radyo anteni olmasın. Az sonra microcatten bakayım .. --46 dakika sonra eklendi-- Microcatten şimdi kontrol ettim. Dediğim gibiymiş, onlar radyo anteni. HB ve sedanda radyo anteni arka camda iken, station wagonda sol arka kelebek camda konumlandırılmış. Araç tavanında anten var benimkinde bu radyo anteni ise ilginç olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436260 4 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Focus3 sw titanyum --1 dakika sonra eklendi-- Araç tavanında anten var benimkinde bu radyo anteni ise ilginç olmuş Bütün focuslarda çift anten var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl Yazar comment_436263 İkiside aktif mi hocam ne işe yarıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436264 7 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Bu hangi kasa acaba? Benim se focusta gözüme çarpmadı. Yoksa trendx diye mi Titanyumda oluyor genelde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın