Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl Yazar comment_435968 Boost kısmı ve yağ sıcaklığı çalışmıyor, çalıştırabileceğin tek şey yağ basıncı, ha bi de ışığı yanar [emoji3] Makyajlının göstergesine firmware atıp çalıştırabiliyorlar fakat bu sırada park sensörleri mi bozuluyor, yoksa başka bir şey mi bozuluyor tam emin olamadım, öyle bişeydi. Arabana bir iyilik yapmak istiyorsan eğer, bir ara aşırma valfini, bir ara da benzin regülatörünü değiştir. Hatta şımart bujilerini yağını suyunu fren yağını değiştir. Guage için ışığı yansın st görünümü olsun yeter benim için. Yağ basıncı yerine keske boost çalışsaydı iyi olurdu ama sorun değil. [emoji3]Makyajlı göstergesinden kastım şu geniş ve renkli ekranlı olan? Onu zamanında taktılar forumda sorun yaşayan olmadı diye hatırlıyodum.Aşırma valfi yeni değişti, buji filtre ve yağ değişim zamanına yaklaştım zaten. Ama şu benzin regülatörünün stok araca katkısı olucak mı ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl comment_435972 42 minutes ago, Rıza Altıntaş said: Makyajlı göstergesinden kastım şu geniş ve renkli ekranlı olan? Onu zamanında taktılar forumda sorun yaşayan olmadı diye hatırlıyodum. Makyajlılarınki çift yol bilgisayarı olan. Sen geniş ekranlı normalleri diyorsan onlarda sorun yok. 42 minutes ago, Rıza Altıntaş said: Guage için ışığı yansın st görünümü olsun yeter benim için. Boşa giden para. 42 minutes ago, Rıza Altıntaş said: Ama şu benzin regülatörünün stok araca katkısı olucak mı ki ? Çabuk bozuluyor, geç çalışma hissiyatı yaşarsan direk değiştir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın