Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Avm Otoparklarındaki Cambazlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İçerik düzenlenerek, ekran görüntüsü yerine canlı link verildi.

• Yakup Ç. A., başlığı AVM Otoparklarındaki Cambazlık olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Darbe sensörü diyeceğim ama o da motorun altında olur mu? Ve öyle basit sök tak bişey değildir heralde?

Yanıtlama zamanı:

Aynı durumu optimumda yapan tipler vardı, direksiyonu tam sağ ya da sol yaptığınızda kolayca erişilebilecek bir sensor var soketini çıkartıyorlar, sonra yardımcı oluyum vs diyerek para talebinde bulunuyorlar. Soketi geri takınca sorun ortadan kalkıyor. Krank sensörüdiye tahmin ediyorum, bu arada sanıyorum dizel focus 2-2,5 de yapıyorlar bu uynıklığı 

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 nin altından yada tekerleği tam sağ tam sol yapınca ulaşılabilecek bir sensör yok. Kaldı ki duran arabanın tekerleğini tam sağ yada tam sol yapamazlar. Krikoya vursalar da yapamazlar direksiyon kilidi var. Anahtar üzerinde olması lazım. 

İnsanları paranoyaklaştırmak adına yapılan şehir efsaneleri bunlar. Başıma geldi diyeni canlı kulağınızla duymadığınız sürece inanmayın. 

Yanıtlama zamanı:

Ogün bey tabiki sağ sol yapamazlar, elini bir yerden sokup yapıyor adam, yada bir aparatı var söküyor niyeti kötü ne de olsa. işimiz gücümüz yok millet paranoyaklaşsın diye mi yazıyoruz anlamadım ne demek istediğinizi. Bir tanıdığıma oldu canlı şahidim. Senaryo aynı 100 150 ne tırtıklarsamın derdindeler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.