Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl comment_432873 İçerik düzenlenerek, ekran görüntüsü yerine canlı link verildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl comment_432905 Dün okudum gerçekmi bilemedim. Arabanın altında çalışmasını önleyecek çıkartılabilecek sensör mü varmış??? Hemde focusta??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20179 yıl comment_432911 Darbe sensörü diyeceğim ama o da motorun altında olur mu? Ve öyle basit sök tak bişey değildir heralde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20179 yıl comment_432946 Aynı durumu optimumda yapan tipler vardı, direksiyonu tam sağ ya da sol yaptığınızda kolayca erişilebilecek bir sensor var soketini çıkartıyorlar, sonra yardımcı oluyum vs diyerek para talebinde bulunuyorlar. Soketi geri takınca sorun ortadan kalkıyor. Krank sensörüdiye tahmin ediyorum, bu arada sanıyorum dizel focus 2-2,5 de yapıyorlar bu uynıklığı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433022 Focus 2 nin altından yada tekerleği tam sağ tam sol yapınca ulaşılabilecek bir sensör yok. Kaldı ki duran arabanın tekerleğini tam sağ yada tam sol yapamazlar. Krikoya vursalar da yapamazlar direksiyon kilidi var. Anahtar üzerinde olması lazım. İnsanları paranoyaklaştırmak adına yapılan şehir efsaneleri bunlar. Başıma geldi diyeni canlı kulağınızla duymadığınız sürece inanmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433075 Ogün bey tabiki sağ sol yapamazlar, elini bir yerden sokup yapıyor adam, yada bir aparatı var söküyor niyeti kötü ne de olsa. işimiz gücümüz yok millet paranoyaklaşsın diye mi yazıyoruz anlamadım ne demek istediğinizi. Bir tanıdığıma oldu canlı şahidim. Senaryo aynı 100 150 ne tırtıklarsamın derdindeler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433076 AVM güvenliği madem duymuş neden güvenlik kamerası koyup bu adamları engellemiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl comment_433138 Kamera sistemi çok yeterli olmayabilir bolca kolonun olduğu bir yerde kör nokta çok fazladır. Gerçi koyarlarsa arabaları bırakıp kameraları çalmaya da başlayabilirler o da bir çözüm Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın