Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431483 Bugün önüme aniden kıran bir araba yüzünden ani fren yaptım durdum arkamdaki araç duramayıp arkadan tıkladı benim arabaya tamponum hasar aldı diğer araba iki noktadan ufakça delmiş ve eğilerek bakıldığında egzozun orda difüzör yırtılmış stop farının ordan tampon çıkmış ama tırnakları sağlamdı bu tampon illa değişecek mi tamiri mümkün müdür şimdiden teşekkürler (şansına vuran araba arkadaşım. Arabaları yıkamaya gidiyorduk) Temmuz 25, 20179 yıl Cihat Y tarafından düzenlendi Foto ekledim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431485 Geçmiş olsun, autoking gibi yerler plastik bölümü mümkün mertebe düzeltirler. Fena durumda gözükmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl Yazar comment_431488 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Geçmiş olsun, autoking gibi yerler plastik bölümü mümkün mertebe düzeltirler. Fena durumda gözükmüyor. Teşekkür ederim autoking kayseride var mı bilmiyorum. Birde bu tampon tamamen boyanacak mı ve abi arka çeki demirinin kapağı çıkmış takamadım tırnaklar sağlam nasıl takılır acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431500 Eksper bu tampona değişim vermez onarım verir. Kayseride autoking yoksa muadili yerler vardır mutlaka. Çeki demiri kapağına biraz sert davranın tamponun formu bozulduğu için ufaktan kasıyor olabilir. Sert davranırsanız yerine oturur. Plastik sonuçta. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl Yazar comment_431515 Tamponun oturması için bastırmalı mıyım yoksa tampon sökülüp mü oturtulmalı (stop farının altından bahsediyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431524 Tamponun klipsleri kopmuş. bastırma ile yerine oturmaz. Yeni klips takarlar ona. Oturur yerine şekil bozukluklarınıda ısıtarak düzeltirler. Elinizden geliyorsa sizde yapabilirsiniz. Basit şeyler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431540 2 saat önce, Cihat Y yazdı: Tamponun oturması için bastırmalı mıyım yoksa tampon sökülüp mü oturtulmalı (stop farının altından bahsediyorum) Elinizle itin yerine oturur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431552 3 saat önce, Cihat Y yazdı: Tamponun oturması için bastırmalı mıyım yoksa tampon sökülüp mü oturtulmalı (stop farının altından bahsediyorum) Tamponun klipsleri kopmuş. Klipsleri yenilenince eskisi gibi yerinde durur. Ufak tefek şekil bozulmaları olmuşsa ısıtarak halledilir. Basit bir işlem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431553 2 minutes ago, Ogün Özemre said: Tamponun klipsleri kopmuş. Klipsleri yenilenince eskisi gibi yerinde durur. Ufak tefek şekil bozulmaları olmuşsa ısıtarak halledilir. Basit bir işlem. Klipslerin koptugunu nasil anladiniz hocam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431558 Tampon oraya geçme olmdığına göre stopun altındaki atık noktada bulunan klipsin koptuğu belli klips kopmasa tampon o şekil durmaz. Çamurluğun bitimindeki 1klips sağlam. Arkasındaki 1 yada 2 klips kopuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431561 20 minutes ago, Ogün Özemre said: Tampon oraya geçme olmdığına göre stopun altındaki atık noktada bulunan klipsin koptuğu belli klips kopmasa tampon o şekil durmaz. Gecme hocam oralar, yerinden cikmis sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431563 Kayseri de autoking var osman kavuncu bulvarında Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın