Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431248 Merhaba arkadaşlar , 2011 model 1.6 tdci focusa sahibim. Geçen hafta debriyaj patlamasindan dolayı tanır esnasında akü sokumu yapıldı . Ama ne olmuşsa bundan sonra oldu . Akü sokuldugu için teyp kodu istedi uğraşa uğraşa actirmayi başladım ama. Şimdi teyp kendiliğinden radyoya yada cd ye geçip duruyor . Sizce bunun sebebi nedir . Bir teyp kodlamasi var mı ? Ve ayrıca önceden gauge testini baslatirken herşey otomatik ilerlerken şimdi tek tek düğmeye baktıkça ilerliyor . Bu durumu nasıl cozebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431254 22 dakika önce, Uğur Şaran yazdı: Merhaba arkadaşlar , 2011 model 1.6 tdci focusa sahibim. Geçen hafta debriyaj patlamasindan dolayı tanır esnasında akü sokumu yapıldı . Ama ne olmuşsa bundan sonra oldu . Akü sokuldugu için teyp kodu istedi uğraşa uğraşa actirmayi başladım ama. Şimdi teyp kendiliğinden radyoya yada cd ye geçip duruyor . Sizce bunun sebebi nedir . Bir teyp kodlamasi var mı ? Ve ayrıca önceden gauge testini baslatirken herşey otomatik ilerlerken şimdi tek tek düğmeye baktıkça ilerliyor . Bu durumu nasıl cozebilirim Gauge testi zaten normalde tek tek ilerlemesi gerekmiyor mu? Müzik çalar için tek diyebileceğim aküyü tekrar söküp takın ve kodu tekrar girin. Belki düzelir. Müzikçalar sigortsını da bi kontrol edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl Yazar comment_431269 1 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Gauge testi zaten normalde tek tek ilerlemesi gerekmiyor mu? Müzik çalar için tek diyebileceğim aküyü tekrar söküp takın ve kodu tekrar girin. Belki düzelir. Müzikçalar sigortsını da bi kontrol edin. Bu olaydan önce otomatik ilerliyordu benimki. Gaugee testi Yarın dedikleriniz ı yapacağım Ins düzelir tşk ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431273 Akü değiştikten sonra yapılması gereken bir şey ancak teyp kodu olur o da ihtiyaç duyulursa diğerleri de hata vermesi koşuluyla kullanım kılavuzunda belirtilen yönlendirmeler yapılabilir. Daha fazla hata ve çözümü için servise danışmanız iyi olur veya arama bölümünden geçmiş tecrübeleri okuyabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431274 Teyp için TA'nın kapalı olduğundan emin olun bir de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431287 36 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Teyp için TA'nın kapalı olduğundan emin olun bir de. Cd çalar ya da usb açıkken trafik anonsları çalışıyor mu? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431299 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Cd çalar ya da usb açıkken trafik anonsları çalışıyor mu? ? Hatırlamıyorum. Ancak ayarlarla ilgili bir sorun gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431302 2 saat önce, Semih O. yazdı: Cd çalar ya da usb açıkken trafik anonsları çalışıyor mu? ? Hayır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431309 46 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Hayır Ben de öyle düşünmüştüm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın