Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dizel - Soğuk Hava - Gaz Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aynı sorun bende de var .Bu konuyu okuduktan sonra 1 hafta önce edremit ford servisine gittim.Şikayetlerimi söyledim(düşük viteslerde silkeleme problemi) ve yeni yazılımdan bahsettim. Motor şase numarasını alıp bilgisayara girdiler ve yeni yazılımınız yok dediler. Zaten yeni yazılım olduğunu da hiç duymamışlar. Ama bende düşük viteste silkeleme sorunu var ve internette de araştırdım diyince internette her gördüğünüze inanmayın dediler :) Zaten yeni yazılım olsa bize mesaj gelir ve biz tek tek o arabaların sahiplerini arardık dediler.Ama sizde böyle bir sorun varsa bilgisayara bağlayıp bakalım dediler bende bağlattım ve tabiki hiçbirşey çıkmadı sorun yok dediler. Bende otosan'a mail attım. Otosan mailimi edremit servisine yönlendirmiş servisten aradılar otosanlada görüşmüşler focus 3 dizeller için yeni yazılım yok dediler.Sadece makyajlanmış modellerde varmış.(bu ne demek anlamadım). Ama sizde şikayet devam ediyorsa test sürüşüne çıkalım teknik elemanımız görsün öyle müdahale edelim dediler.Arabamı 2011 ağustos sonunda aldım bendeki yazılımın yeni yazılım olması mümkün değil . Ama bir türlü yeni yazılım olduğunu ispat edemiyorum ve ayrıca otosanda öyle dedi diyorlar. Ne yapabilirim fikir almak istedim ?

Yukarda ki kişiyi arayın ve sizin servisiniz ile görüşmelerini sağlayın..Bilgi paylaşımı sağlasınlar.

• Yanıt 115
  • Görüntüleme 31,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kerem teymuri
    kerem teymuri

iyi günler bende aranıza katıldım...2 ay önce focus 3 tit+oto park. aldım...aldığım gün terst aracında ve benim arabamda 1.vitesten sonra 2.viteste hızlanırken titreme vardı...izmir çetaş yetkili serv

• Ali Türkali
    Ali Türkali

Arkadaşlar, tanışma kısmına girmeyi denemekle birlikte, nedense explorer'da ford club açılmıyor hata veriyor, bu sebeple tanışma kısmını daha sonraya ertelemek durumunda kaldım.Af ola. Aracım 201

• Benim bu sorunun sebebi hakkındaki düşümcem 850-1100 devir arasında birden fazla sistemin gazı ayarlamaya çalışması. Söyleki; araçta soğuk havada motoru daha yüksek rolanti devrinde çalıştıran bir kon

Yanıtlama zamanı:

Servis benim servisim değil ^_^ tabi bu latifeydi Ben Edirne deyim ve Edirne deki serviste yapamamıştı Sakarya da 2 günlük işim vardı oradaki servise uğradım onlar yaptı kendilerinle pek bağlantım yok .Buyrun adres bilgileri http://www.akgunoto.com/adres.php bu adreste vardır.Bu arada hoparör ses promleminide bu serviste halletiler ustanın adıda İsmail servise gidenler bizzat isim verebilirler.

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey günlerdir mesajlardan alıntı yaparak mesaj gönderemiyorum gönderiyor diyerek kalıyor . normal mesaj yazınca direk gönderiyor sitenize de girmek zorlaştı kolay kolay acılmıyor.İnternetinizde sorun var diyecekseniz aynı anda birçok sayfa acıyorum problem yok .Herhalde sitenize talep çok yoğun ^_^

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler şimdi sakarya servisini arayıp ilk ben konuşayım :)

Yanıtlama zamanı:

Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler .

Yanıtlama zamanı:

Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler .

Aynı servise bende gidicem pazartesi randevü aldım silkeleme ve hoporlör zırıltısı için,bakalım ne olacak.bu arada İsmail ustadan hoporlör sorununu giderdi diye bahsedilmiş,güncelleme ile ilgisi yok.

Yanıtlama zamanı:

Aynı servise bende gidicem pazartesi randevü aldım silkeleme ve hoporlör zırıltısı için,bakalım ne olacak.bu arada İsmail ustadan hoporlör sorununu giderdi diye bahsedilmiş,güncelleme ile ilgisi yok.

Alper kapıların içlerini söktürme istersen...Yeni araba çok rahatsız emiyorsa şu zırıltı işi.....

Yanıtlama zamanı:

Alper kapıların içlerini söktürme istersen...Yeni araba çok rahatsız emiyorsa şu zırıltı işi.....

Abi ben dahil evdeki herkesi rahatsız ediyor,arabadan anlamayan annem bile eski arabanın sesi daha iyiydi bu zırıltıda neyin nesi diyor,durum bu kadar vahim abi gerisini sen düşün,bu arada hopolördeki zırıldamalar sadece yüksek seste deil düşük seslerde bile rahatsız ediyor.Bu arada kapı içlerini sökmelerinden nasıl bi sıkıntı olabilirki abi?

Yanıtlama zamanı:

Neticede sökme işi ve daha yeni araçlar...Hani kaç tane gelmişte sökmüşler daha....Şimdi orayı yapayım derken yalıtımı ve kimbilir pimler ...Yani kapılardan zırıltı geldiğinden tamamen emin ol bence .....Belki şu aynanın ordaki sensörlerin bulunduğu yerden geliyor diyorlardı bir dinle belki de ordandır....ben yeni aracı hele yeni kasa öyle pek söküm takım işlerine sıcak bakmıyorum....Ustalar eğitim alıyor ama söke taka kendilerini geliştiriyorlar....

Yanıtlama zamanı:

Neticede sökme işi ve daha yeni araçlar...Hani kaç tane gelmişte sökmüşler daha....Şimdi orayı yapayım derken yalıtımı ve kimbilir pimler ...Yani kapılardan zırıltı geldiğinden tamamen emin ol bence .....Belki şu aynanın ordaki sensörlerin bulunduğu yerden geliyor diyorlardı bir dinle belki de ordandır....ben yeni aracı hele yeni kasa öyle pek söküm takım işlerine sıcak bakmıyorum....Ustalar eğitim alıyor ama söke taka kendilerini geliştiriyorlar....

Abi sensörlerle ilgisi yok,müzik dinlerken bass lı parçalarda ağırlıklı bayağa kötü zırıldıma yapıyor kapılardan,bu arada adapazarı akgüne gidecem aynı problemleri Tolga abi orda gidermiş.Biraz tecrübeli sayılırlar yani :balon:

Yanıtlama zamanı:

Evet ben yanlış anlamışım :balon: sahiden ismail ustanın güncelleme ile ilgisi yokmuş(karıştırdım ortalığı). Edremit servisini yönlendirdim sakarya ile görüşecekler inşallah sonuç alırım.

Yanıtlama zamanı:

İsmail usta hoparlör içindi yazılım için değil :nazar:
Yanıtlama zamanı:

Tolga bey sakarya servisinde size yazılım desteğini veren ustayla görüşüldü.Usta focus 3'lerde yeni yazılım yok diyor. Biz o arabanın eeg mi dedi egg mi dedi onu sıfırladık sadece dedi.Servis benim yanımda konuştu. Size yapılan o işlemi bende yaptırcam arabanın bütün verilerinin sıfırlanmasıymış galiba. Deneyeyim bakalım :)

Yanıtlama zamanı:

Valla ben bilmem benim aracı hallettiler sorun yok şu an

Yanıtlama zamanı:

Dün Sakarya akgün otodaydım ,Tolga abinin araca program güncellemesi yapan,hatta Murat beyinde telde konuştuğu,konuşturduğu ustaya benim araca da program güncellemesi arttırdım en kapsamlı olanından(enjektör sıfırlaması falan dahil) yaklaşık 1.5 saat sürdü,teste çıktık ve silkeleme problemi hala devam etmekte,aracın veri toplaması gibi bi durumdan dolayı 40-50 km kadar 3-4. viteslerde 2200-2800 arası gaz ver bırak şeklinde kullandım.(bana söylenen şekli bu idi).Şuan için sorun devam etmekte(çok rahatsız edici durumdada değil) benden geri bildirim bekliyorlar şuan düzelip düzelmediği ile ilgili ona göre otasanla bağlantı kurulacak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.