Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201214 yıl comment_78210 Arkadaşlar aynı sorun bende de var .Bu konuyu okuduktan sonra 1 hafta önce edremit ford servisine gittim.Şikayetlerimi söyledim(düşük viteslerde silkeleme problemi) ve yeni yazılımdan bahsettim. Motor şase numarasını alıp bilgisayara girdiler ve yeni yazılımınız yok dediler. Zaten yeni yazılım olduğunu da hiç duymamışlar. Ama bende düşük viteste silkeleme sorunu var ve internette de araştırdım diyince internette her gördüğünüze inanmayın dediler Zaten yeni yazılım olsa bize mesaj gelir ve biz tek tek o arabaların sahiplerini arardık dediler.Ama sizde böyle bir sorun varsa bilgisayara bağlayıp bakalım dediler bende bağlattım ve tabiki hiçbirşey çıkmadı sorun yok dediler. Bende otosan'a mail attım. Otosan mailimi edremit servisine yönlendirmiş servisten aradılar otosanlada görüşmüşler focus 3 dizeller için yeni yazılım yok dediler.Sadece makyajlanmış modellerde varmış.(bu ne demek anlamadım). Ama sizde şikayet devam ediyorsa test sürüşüne çıkalım teknik elemanımız görsün öyle müdahale edelim dediler.Arabamı 2011 ağustos sonunda aldım bendeki yazılımın yeni yazılım olması mümkün değil . Ama bir türlü yeni yazılım olduğunu ispat edemiyorum ve ayrıca otosanda öyle dedi diyorlar. Ne yapabilirim fikir almak istedim ? Yukarda ki kişiyi arayın ve sizin servisiniz ile görüşmelerini sağlayın..Bilgi paylaşımı sağlasınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201214 yıl comment_78236 Servis benim servisim değil tabi bu latifeydi Ben Edirne deyim ve Edirne deki serviste yapamamıştı Sakarya da 2 günlük işim vardı oradaki servise uğradım onlar yaptı kendilerinle pek bağlantım yok .Buyrun adres bilgileri http://www.akgunoto.com/adres.php bu adreste vardır.Bu arada hoparör ses promleminide bu serviste halletiler ustanın adıda İsmail servise gidenler bizzat isim verebilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201214 yıl comment_78239 Yakup bey günlerdir mesajlardan alıntı yaparak mesaj gönderemiyorum gönderiyor diyerek kalıyor . normal mesaj yazınca direk gönderiyor sitenize de girmek zorlaştı kolay kolay acılmıyor.İnternetinizde sorun var diyecekseniz aynı anda birçok sayfa acıyorum problem yok .Herhalde sitenize talep çok yoğun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78401 Teşekkürler şimdi sakarya servisini arayıp ilk ben konuşayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78402 Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78438 Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler . Aynı servise bende gidicem pazartesi randevü aldım silkeleme ve hoporlör zırıltısı için,bakalım ne olacak.bu arada İsmail ustadan hoporlör sorununu giderdi diye bahsedilmiş,güncelleme ile ilgisi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78451 Aynı servise bende gidicem pazartesi randevü aldım silkeleme ve hoporlör zırıltısı için,bakalım ne olacak.bu arada İsmail ustadan hoporlör sorununu giderdi diye bahsedilmiş,güncelleme ile ilgisi yok. Alper kapıların içlerini söktürme istersen...Yeni araba çok rahatsız emiyorsa şu zırıltı işi..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78456 Alper kapıların içlerini söktürme istersen...Yeni araba çok rahatsız emiyorsa şu zırıltı işi..... Abi ben dahil evdeki herkesi rahatsız ediyor,arabadan anlamayan annem bile eski arabanın sesi daha iyiydi bu zırıltıda neyin nesi diyor,durum bu kadar vahim abi gerisini sen düşün,bu arada hopolördeki zırıldamalar sadece yüksek seste deil düşük seslerde bile rahatsız ediyor.Bu arada kapı içlerini sökmelerinden nasıl bi sıkıntı olabilirki abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78462 Neticede sökme işi ve daha yeni araçlar...Hani kaç tane gelmişte sökmüşler daha....Şimdi orayı yapayım derken yalıtımı ve kimbilir pimler ...Yani kapılardan zırıltı geldiğinden tamamen emin ol bence .....Belki şu aynanın ordaki sensörlerin bulunduğu yerden geliyor diyorlardı bir dinle belki de ordandır....ben yeni aracı hele yeni kasa öyle pek söküm takım işlerine sıcak bakmıyorum....Ustalar eğitim alıyor ama söke taka kendilerini geliştiriyorlar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78463 Neticede sökme işi ve daha yeni araçlar...Hani kaç tane gelmişte sökmüşler daha....Şimdi orayı yapayım derken yalıtımı ve kimbilir pimler ...Yani kapılardan zırıltı geldiğinden tamamen emin ol bence .....Belki şu aynanın ordaki sensörlerin bulunduğu yerden geliyor diyorlardı bir dinle belki de ordandır....ben yeni aracı hele yeni kasa öyle pek söküm takım işlerine sıcak bakmıyorum....Ustalar eğitim alıyor ama söke taka kendilerini geliştiriyorlar.... Abi sensörlerle ilgisi yok,müzik dinlerken bass lı parçalarda ağırlıklı bayağa kötü zırıldıma yapıyor kapılardan,bu arada adapazarı akgüne gidecem aynı problemleri Tolga abi orda gidermiş.Biraz tecrübeli sayılırlar yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78464 Evet ben yanlış anlamışım sahiden ismail ustanın güncelleme ile ilgisi yokmuş(karıştırdım ortalığı). Edremit servisini yönlendirdim sakarya ile görüşecekler inşallah sonuç alırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78642 Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler . İsmail usta hoparlör içindi yazılım için değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78771 Tolga bey sakarya servisinde size yazılım desteğini veren ustayla görüşüldü.Usta focus 3'lerde yeni yazılım yok diyor. Biz o arabanın eeg mi dedi egg mi dedi onu sıfırladık sadece dedi.Servis benim yanımda konuştu. Size yapılan o işlemi bende yaptırcam arabanın bütün verilerinin sıfırlanmasıymış galiba. Deneyeyim bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78895 Valla ben bilmem benim aracı hallettiler sorun yok şu an Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79513 Dün Sakarya akgün otodaydım ,Tolga abinin araca program güncellemesi yapan,hatta Murat beyinde telde konuştuğu,konuşturduğu ustaya benim araca da program güncellemesi arttırdım en kapsamlı olanından(enjektör sıfırlaması falan dahil) yaklaşık 1.5 saat sürdü,teste çıktık ve silkeleme problemi hala devam etmekte,aracın veri toplaması gibi bi durumdan dolayı 40-50 km kadar 3-4. viteslerde 2200-2800 arası gaz ver bırak şeklinde kullandım.(bana söylenen şekli bu idi).Şuan için sorun devam etmekte(çok rahatsız edici durumdada değil) benden geri bildirim bekliyorlar şuan düzelip düzelmediği ile ilgili ona göre otasanla bağlantı kurulacak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın