Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ford Anahtar Mekanizması Bozuldu


Metin A.

Soru

Merhaba arkadaşlar. İlk mesajımın soru ile başlamadından dolayı kusura bakmayın. Focus mekanizmalı anahtarın yayı çıktı ve mekanizma çalışmıyor. Aliexpresste boş anahtar kutuları var. Anahtarı ve çipi boş kutuya transfer etmek mümkün mü? Sorun çıkartır mı acaba? 

IMG_8273.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Geçmiş olsun. Daha önceki aracımda (Focus değildi) buna benzer anahtarın dış kısmını anahtarcıda değiştirmiştim. O anahtardaki çip bildiğimiz dış tarafı plastik olan hapların çok küçük şekliydi sanırım değiştirmesi zor olmaz diye düşünüyorum .  Bu benim fikrim :). Yada bi anahtarcıya sor ne fiyat vericek! Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
  • 0

boş kutuda gelen işlenmemiş anahtarı işletmek için bi anahtarcıya daha önce sormuştum. Kendisi 60-70 TL arası bi fiyat söyledi. Yani para eden kasa değil. araç anahtarı çektirmek normal kapı anahtarı çektirmekten farklıymış. Makinesi farklı vs. gibi şeyler söyledi. Aslında youtube'da bi video var bu değişim ile ilgili. Ben videoda gösterilen boş kasayı alıp orjinal anahtardaki çipi ve anahtarın kendisini yeni kasaya aktardığımda  immobilizerde herhangi bir sıkıntı yaratır mı ondan şüpheliyim. 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaşın honda civic'i için çinden bu şekilde işlenmemiş anahtarlı kapak getirttik.Çip kısmı yelen kapağa cup diye oturdu.Ama anahtar kısmı sustalı olmadığı için anahtar kısmını işletti.Şu anda sorunsuz kullanıyor.İmmobilizerle ilgili sıkıntı olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Geçen sene Ramazan bayramı öncesi arabayı yıkamaya verdim fakat  yamulmuş bir anahtar ile teslim etmeye kalktılar. Bende kabul etmeyince anahtarcıya gittik düzelmeye çalışırken anahtar elinde kaldı. Sonuç olarak yeni anahtar yapıldı ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

bugün izmitte bi anahtarcı buldum. Boş kutuya sahipti kendisi. Fiyat sordum. Anahtar zaten ikiye bölünerek söküldüğü için bozuk olan anahtarın olduğu tarafı değiştirmem halinde 25 TL, tüm kabı değiştirmem halinde 60 TL para istedi. Boş kasa orjinal değil tabiki. Aliexprestte 8TL olan boş kasayı adam ikiye bölüp pazarlıyor. Selametle dedim çıktım ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
12.06.2017 - 01:13 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

çipi aktarırsanız immobilizer aynen çalışmaya devam eder.

 

12.06.2017 - 09:10 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

Bu kutularda immobilizer maalesef, üst parçada presli, immobilizer çıkmıyor, çıkartmaya çalışınca'da kesin kırılıyor. Bilginiz olsun.

Bu bilgilerden hangisi doğru acaba? Siparişi verdim. 30 güne gelecek inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.