Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dışarıda Bakım Yaptırmak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakında bizim 2014 Focus'un garantisi bitecek, bakım zamanı da geliyor. Babam artık yetkili serviste bakım yaptırmaya pek sıcak bakmıyor. Eski fiestayı götürdüğü özel bir ford servisi vardı, tekrar oraya götürmek istiyor, ancak bende onlara (daha doğrusu kullandıkları malzemelere) güvenmiyorum. Acaba bakımda değişecek malzemeleri kendimiz internetten alıp onlara yaptırsak nasıl olur bilemedim. Araç şu an 15900 km'de.(1.6 vct benzinli-manuel).

Ayrıca bakımda değişecek şeyler nelerdir, bilen abilerim detaylı olarak yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Bu kategoride yer alan diğer başlıklardaki faturalara veya buraya bakabilirsin

https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/

Yanıtlama zamanı:

Merhaba.
Yakın zamamda 2014 dizel manuel aracımi 120 bin bakıma aldim. Ozel serviste yaptırdım. Özel serviste ihtiyacı yapıyorlar diyebilirim. Triger seti - v kayışı - polen filtresi ni değiştirdiler. Toplam 370 tl verdim. Adana da. 120 bin bakımda önemli olanlar bunlar zaten. Aracın kitapçığı varsa detaylar yazıyor. Yoksa bilgi verin musait zamanda ilgili kismin fotosunu paylasabilirim. Iyi günler.

Yanıtlama zamanı:

Sponsorumuz er-ol otomotivden parçaları temin edebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapıyorum Orjinal parçaları sipariş ediyorum gayet memnunum. 

Yanıtlama zamanı:

Işçilik ile beraber. Işçilik 100 tl idi.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Metin Beluk yazdı:

Işçilik ile beraber. Işçilik 100 tl idi.

Yağ bakımı yapılmadığını anladım tekrar okuyunca.

Yinede uygun fiyatmış, orjinal parça kullanıldı ise...

Yanıtlama zamanı:

Yağ değişimini 1 ay önce uzun yola çıkmadan yapmıştım. 170 tl verdim. Onu soylemeyi unutmuşum. :)

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Samet Çörekçioğlu yazdı:

Yakında bizim 2014 Focus'un garantisi bitecek, bakım zamanı da geliyor. Babam artık yetkili serviste bakım yaptırmaya pek sıcak bakmıyor. Eski fiestayı götürdüğü özel bir ford servisi vardı, tekrar oraya götürmek istiyor, ancak bende onlara (daha doğrusu kullandıkları malzemelere) güvenmiyorum. Acaba bakımda değişecek malzemeleri kendimiz internetten alıp onlara yaptırsak nasıl olur bilemedim. Araç şu an 15900 km'de.(1.6 vct benzinli-manuel).

Ayrıca bakımda değişecek şeyler nelerdir, bilen abilerim detaylı olarak yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim

bu kmde yapacak pek bir şey yok. yağ yağ filtresi hava filtresi yeterli. herkes yapar.

Yanıtlama zamanı:
Yağ bakımı yapılmadığını anladım tekrar okuyunca.
Yinede uygun fiyatmış, orjinal parça kullanıldı ise...

Orjinal triger 190 tl v kayışı 40 tl.yan sanayi polende 20 olsun ne etti 250 işçilik ucuz biraz pahalısıda 150 olur
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

Orjinal triger 190 tl v kayışı 40 tl.yan sanayi polende 20 olsun ne etti 250 işçilik ucuz biraz pahalısıda 150 olur

Bedavadan biraz pahalı...

Yanıtlama zamanı:
10.06.2017 - 22:08 tarihinde, Metin Beluk yazdı:

Merhaba.
Yakın zamamda 2014 dizel manuel aracımi 120 bin bakıma aldim. Ozel serviste yaptırdım. Özel serviste ihtiyacı yapıyorlar diyebilirim. Triger seti - v kayışı - polen filtresi ni değiştirdiler. Toplam 370 tl verdim. Adana da. 120 bin bakımda önemli olanlar bunlar zaten. Aracın kitapçığı varsa detaylar yazıyor. Yoksa bilgi verin musait zamanda ilgili kismin fotosunu paylasabilirim. Iyi günler.

Devir daim değişmedi mi ??

Yanıtlama zamanı:

Değişmedi diye biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Fiyat çok iyi güle güle kullanın. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yetkili servis 450 TL fiyat verdi, biraz daha bir şeyler yapmaya çalışırız dediler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.