Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420782 Merhaba değerli forum arkadaşlarım. Geçen hafta almış olduğum focus aracıma bugün itibarı ile nihayet kavuştum. Ancak navigasyonu sd kartı olmadığı için kullanamıyorum. Araç için O kadar para verip donanımlı olarak aldıktan sonra sd kart için 400 tl fiyat istemeleri gerçekten çok tuhafıma gitti. Neden titanium paket aldım o zaman? Neyse konuyu forumda bulamadım o yüzden konu açtım varsa affınıza sığınıyorum. Navigasyon sd kart işini nasıl halledebilirim??? Vereceğiniz cevaplar için çok çok teşekkürler Mayıs 18, 20179 yıl Serkan Şengeldi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420785 Aracınızda SYNC 2 sistemi var sanırım. Titanium donanım seviyesinde navigasyon zaten yok. Siz navigasyon opsiyonunu satın alırsanız içinde yazılımı geliyor. SD kart fiyatı ayrı evet ama bayii opsiyon fiyatına bu kart fiyatını ekleyip size fatura eder. Sonuç: Titanium ise sadece kart yetersiz. Nav paketli ise o kartı almak zorundasınız ya servisten ya burada satan birinden ya da yurt dışından. Kart orjinal olmak zorunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420790 Evet araç sync2 ve orjinal navigasyon geri görüş paketli arkas otomotiv 2. Elden kendi satış müdürünün aracı onlardan satın aldım geçen hafta bakımı yapılırken garanti kapsamından triger seti ve vantilatör kayışının değişiminin ford fabrika tarafından değiştirilmesi uyarısının geldiğini söyleyerek aracı beklettiler anca bugün alabildim. Anlamadığım navigasyon paketli aracı satarken nasıl oluyor da kart için ektra bukadar fiyat istiyorlar Mayıs 18, 20179 yıl Serkan Şengeldi tarafından düzenlendi Yanlış harfler kullanımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420791 2 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı: Evet araç sync2 ve orjinal navigasyon geri görüş paketli arkas otomotiv 2. Elden kendi satış müdürünün aracı onlardan satın aldım geçen hafta bakımı yapılırken garanti kapsamından triger seti ve vantilatör kayışının değişiminin ford fabrika tarafından değiştirilmesi uyarısının geldiğini söyleyerek aracı beklettiler anca bugün alabildim. Anlamadığım navigasyon paketli aracı satarken nasıl oluyor da kart için ektra bukadar fiyat istiyorlar Navigasyon paketli almış iseniz sd kart dahil olması gerek. Benim bildiğim o şekilde. Gerekirse 444 ford ile bir görüşüp sorun.. edit: 2.el almışsınız. maalesef kart pahalı .. Mayıs 18, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420792 Şimdi, Serkan Şengeldi yazdı: Evet araç sync2 ve orjinal navigasyon geri görüş paketli arkas otomotiv 2. Elden kendi satış müdürünün aracı onlardan satın aldım geçen hafta bakımı yapılırken garanti kapsamından triger seti ve vantilatör kayışının değişiminin gord fabrika tarafından değiştirilmesi uyarısının geldiğini söyleyerek aracı beklettiler anca bugün alabildim. Anlamadığım navigasyon paketli aracı satarken nasıl oluyor da kart için ektra bukadar fiyat istiyorlar O halde yanlış yok ortada ilk sahibi almamış kartı. Kart ucuz değil evet ama her yerde ucuz değil içinde yazılım parası var sonuçta sahibi 1'e de satar 5'e de Buyrun örnek: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Sync2-Satellite-Navigation-F5-SD-Card-Western-Europe-GM5T-19H449-FA-/282474757718?hash=item41c4cebe56:g:myEAAOSwrhBZDf25 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420793 bu titaniumlarda kolçak içinde sd kart girişi sadece navigasyon yazılımı için mi yoksa müzik dinlemek fotoğraf, yazılım gibi genel şeyler içinmi onu anlayamadım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420798 Hepinize çok teşekkür ederim. Anlaşılan uygun satan birisinden bulmamız gerekiyor --10 dakika sonra eklendi-- 25 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: O halde yanlış yok ortada ilk sahibi almamış kartı. Kart ucuz değil evet ama her yerde ucuz değil içinde yazılım parası var sonuçta sahibi 1'e de satar 5'e de Buyrun örnek: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Sync2-Satellite-Navigation-F5-SD-Card-Western-Europe-GM5T-19H449-FA-/282474757718?hash=item41c4cebe56:g:myEAAOSwrhBZDf25 Yakup bey ilginizve cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu siteden alırsam sorunsuz kullanabilirmiyim? Güncellemesi nasıl olucak? Biliyorum çok soru soruyorum ama sizler servisten çok çok daha bilgili ve tecrübelisiniz ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420804 20 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı: Hepinize çok teşekkür ederim. Anlaşılan uygun satan birisinden bulmamız gerekiyor geçen gün bana ekstradan vereceklerdi bilseydim alır size verirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420810 26 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı: Hepinize çok teşekkür ederim. Anlaşılan uygun satan birisinden bulmamız gerekiyor --10 dakika sonra eklendi-- Yakup bey ilginizve cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu siteden alırsam sorunsuz kullanabilirmiyim? Güncellemesi nasıl olucak? Biliyorum çok soru soruyorum ama sizler servisten çok çok daha bilgili ve tecrübelisiniz ??? En doğrusu servisinizden sd kartın 2016 ve 2017 için parça numarasını isteyin o şekilde arama yapın En garantisi o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420815 2 saat önce, Serkan Şengeldi yazdı: daha bilgili ve tecrübeli Aracınız tekrar hayırlı olsun... Forumda daha önce 0 km alan arkadaşların bagajında stepnenin orada olduğuna dair yazdıkları vardı, siz 2.el almışsınız ama hele bir kontrol edin bakalım... Birde aracı sizden önce kullanan arkadaşa sorun bakalım hiç navigasyonu kullanmış mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420879 Evet arkadaş navigasyonu aktif olarak kullanıyormuş ancak sd kartı kendi şahsi malı olduğu için araçtan almış. Yarın sabah stepnenin orasını da kontrol edeceğim teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420880 40 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı: Evet arkadaş navigasyonu aktif olarak kullanıyormuş ancak sd kartı kendi şahsi malı olduğu için araçtan almış. Yarın sabah stepnenin orasını da kontrol edeceğim teşekkürler Oralarda sd kart falan olmaz ama işte bakın bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420888 5 saat önce, Serkan Şengeldi yazdı: Evet arkadaş navigasyonu aktif olarak kullanıyormuş ancak sd kartı kendi şahsi malı olduğu için araçtan almış. .. O niyeymiş? Ne saçma bir savunma. Ulen ben çok safım galiba, içinde 2017 sd kart ile gitti benim c-max Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420890 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Oralarda sd kart falan olmaz ama işte bakın bakalım 0 km alınan 2 araçta orada ve yardım çantasının içinden çıktı Yakup. --0 dakika sonra eklendi-- 13 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: O niyeymiş? Ne saçma bir savunma. Ulen ben çok safım galiba, içinde 2017 sd kart ile gitti benim c-max Saf değil, iyi insansın sen... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın