Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420358 Merhaba arkadaşlar. Benim şöyle bi sıkıntım var şanzıman yağ damlatıyor. Genelde 3 5 damlayı geçmiyor ustaya götürdün nerden kaçtığını anlamamız lazım temizle bak dedi. Boş zamanımda uğraşıp temizledim. Bana göre resimdeki tırnak yerinden damlatıyor. Sorunu nasıl çözebiliriz yada pahalıya patlarmı bana. Şimdiden teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20179 yıl comment_422137 geçmiş olsun , ufak bir şey gibi görünüyor ama baktırmanız da fayda var. Ankara dasınız sanırım , ustanız yoksa önerebileceğim yerler var. Bu işler de güvenilir usta çok önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20179 yıl Yazar comment_422139 Saol evet ankaradayım. Ustama gösterdim ama iç açıcı bi cevap alamadım. Araba 15 20 yaşında felan bunlarda artık git gide böyle olur gibi anlamsız cevaplar aldım sanki bizimki araba değilmiş gibi. Varsa güvenilir ustanız göstermek isterim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20179 yıl comment_422216 15 saat önce, Aykut Şahin yazdı: Saol evet ankaradayım. Ustama gösterdim ama iç açıcı bi cevap alamadım. Araba 15 20 yaşında felan bunlarda artık git gide böyle olur gibi anlamsız cevaplar aldım sanki bizimki araba değilmiş gibi. Varsa güvenilir ustanız göstermek isterim tuncay öner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20178 yıl comment_440213 oradaki kapağı aç korkma. sol altta şanzuman yağı boşaltılan vida var gevşekse sık. kapağı açınca nerden kaçırdığını da görürsün zaten. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın