Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sönük Led Gündüz Farı Hakkında.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Aracı aldığımda hoşuma giden dik şekilde olan gündüz farını monte etmiştik. Yaklaşık 10 ay geçti bugün sol taraftarı led farı sönük yanıyor. Belli belirsiz şekilde. Eğilip baktığımda sondaki ledde hafif buğulanma vardı. Bir elektrikçiye sordum geçmiş onlar bi kaç güne komple söner dedi. Şimdi çözüm olarak kuruyunca geçer mi çektiği akımdan kaynaklı olabilir mi? Diğer bir sorum da geçtiyse yüksek maliyeti var malesef. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

IMG_1162.JPG

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 4,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Çözüm basit yenisini al [emoji3]

250 küsür tl :(
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Berat Hasbek yazdı:

250 küsür tl :(

Bak link yanlız sorun şu bulamıyorum nereye koyduğumu :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
En kötü ihtimalle sadece ledler değişir o da o kadar tutmaz. Ledin patlamadan önce zayıfladığını ilk defa duydum. Dirençlerine bakardım ben önce. 

Ozan ben de öyle dedim ama bana patlamış dedi. Dirençlerde sıkıntı olmasın dedim. Yok dedi... yarın bir baktırayım hayırlısı bakalım.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
En kötü ihtimalle sadece ledler değişir o da o kadar tutmaz. Ledin patlamadan önce zayıfladığını ilk defa duydum. Dirençlerine bakardım ben önce. 

Ozan elektrikçinin dediği doğru çıktı :) bugün tamamen söndü. Yalnız neden böyle bir şey oldu anlamadım. Su almış içi...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yav satam sana ne uğraşıyon [emoji3]

Mercekliye geçiyorum. Geçersem iptal edecem abi yoksa kaparım da ;) önü ışıldak gibi olmasın aracın :D
Yanıtlama zamanı:

Mercekliye geçiyorum. Geçersem iptal edecem abi yoksa kaparım da [emoji6] önü ışıldak gibi olmasın aracın [emoji3]

Heleki doğru birşey dedin. Bi xenon'u nerden alacaksın? Oemmi ithal muadilmi?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Heleki doğru birşey dedin. Bi xenon'u nerden alacaksın? Oemmi ithal muadilmi?

Yahya Oktay abiyi bilirsin onunla iletişime geçtim. Balastları ve mercekleri yenileyecek. Doğan abinin sistem sinyal iptali gündüz farına monte olacak. Oem olsun dedi. Muadilleri biraz sıkıntılı dedi. Bende işin ehline bıraktım. Kendisi çıkma bulacak. Varsa oem satan birisi alabilirim. ;)
Yanıtlama zamanı:

Yahya Oktay abiyi bilirsin onunla iletişime geçtim. Balastları ve mercekleri yenileyecek. Doğan abinin sistem sinyal iptali gündüz farına monte olacak. Oem olsun dedi. Muadilleri biraz sıkıntılı dedi. Bende işin ehline bıraktım. Kendisi çıkma bulacak. Varsa oem satan birisi alabilirim. [emoji6]

Hadi hayırlısı bakalım. Benim farlarda şuan Oktay abide. Bakım yaptırıyorum birde servo motor taktiriyorum icerdeki dügmeden yükseklik ayarı aktif olması için.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hadi hayırlısı bakalım. Benim farlarda şuan Oktay abide. Bakım yaptırıyorum birde servo motor taktiriyorum icerdeki dügmeden yükseklik ayarı aktif olması için.

Bu şekilde muayeneden geçiyor mu Yahya?
Benim de yükseklik ayarı olacak inşallah. Bakalım hayırlısı ;) aydınlatmadan baya sıkıntı çekmiştim düzelecek inşallah :)
Yanıtlama zamanı:

Bu şekilde muayeneden geçiyor mu Yahya?
Benim de yükseklik ayarı olacak inşallah. Bakalım hayırlısı [emoji6] aydınlatmadan baya sıkıntı çekmiştim düzelecek inşallah [emoji4]

Muayeneden gecmeyebilir. Ama o anki araca bakanın durumuna gore gecedebilir :) %99 geçmez ama :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.