Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411648 Herkese selam... Forumu çok faydalı buldum. Araçları sevdiğim için hem eğleniyorum hem öğreniyorum.Ayrı ayrı herkese çok teşekkür ederim. Sorum şu aracı aldığımızda satan kişi enjektörlerini temizlettir demişti. Biraz araştırdığımda biraz zor ve doğru yapılmaz ise sıkıntı çıkaracak bir olaymış, bilmiyordum. Servise götürsem sadece enjektör temizliği yapılırmı ve maliyeti ne kadar olur? Şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411650 Burada bazı bilgiler mevcut https://www.focusclubtr.com/search/?&q=enjektör temizliği&sortby=relevancy Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20179 yıl comment_411676 Ankarada uzman dizel nuh ustayı bir ziyaret edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20179 yıl comment_411689 45 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Ankarada uzman dizel nuh ustayı bir ziyaret edin. Serkan abi uzman dizel tanıdıkmı:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20179 yıl comment_411691 Şimdi, Cihat A. yazdı: Serkan abi uzman dizel tanıdıkmı:) ankarada uzman dizeldekileri iyi tanırım işlerinde iyi ve bayağı tecrübeliler kurumsal bir firma ... Mart 20, 20179 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20179 yıl Yazar comment_411699 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Ankarada uzman dizel nuh ustayı bir ziyaret edin. En kısa zamanda gideceğim. Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20179 yıl comment_411910 Servistekilerde zaten enjektörü söküp enjektörcuye götürüyor,yalnız uzman ellere yaptırın bu işlemi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20179 yıl Yazar comment_411995 11 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: Servistekilerde zaten enjektörü söküp enjektörcuye götürüyor,yalnız uzman ellere yaptırın bu işlemi İşini ehline bırakmak gerek, doğru söylüyorsun abi. Bu enjektör temizleyici maddeler varmış yazımını tam bilmiyorum ama würth galiba. İyi diyende var kötü diyende kafam karıştı iyice Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412079 8 saat önce, Mustafa Karakaş yazdı: İşini ehline bırakmak gerek, doğru söylüyorsun abi. Bu enjektör temizleyici maddeler varmış yazımını tam bilmiyorum ama würth galiba. İyi diyende var kötü diyende kafam karıştı iyice o temizleyiciler çok işe yaramıyor iyi bir enjektörcuye götürün temizletin bence yoksa daha büyük masraflar çıkabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412081 Şimdi, çağlar çetinkaya yazdı: o temizleyiciler çok işe yaramıyor iyi bir enjektörcuye götürün temizletin bence yoksa daha büyük masraflar çıkabilir. +1 uzman dizele uğra zaten test edip 2 bilgisayara bağlayıp kontrol yapıyorlar sökülmesi gerekirse sökülür enjektörler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl Yazar comment_412162 7 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: o temizleyiciler çok işe yaramıyor iyi bir enjektörcuye götürün temizletin bence yoksa daha büyük masraflar çıkabilir. Şu anda bi sıkıntısı yok fakat bir sorun çıkarmadan götürmek gerek dediğiniz gibi daha büyük masraf ta açabilir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın