Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406620 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: havan batsın emi Modifikasyonların da sıra ne zaman bu frenlere gelecek bakalım... Lahana(lar) lazim hacim, sirayla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl Yazar comment_406636 böyle daha estetik durdu ilk sadece kaliperleri boyadım beğenmedim sonra keşke korumayıda boyasaydım demek yerine keşkelerden kaçınmak istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406656 eh o zaman hayırlı olsun, eline sağlık diyelim.. olurda bir gün korumaları tekrar karartmak istersen kolay zaten spreyle hemen siyaha döner... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406664 Bunun gibi sprey boya ile boyanan kaliperler bir süre sonra atıyor ve parlaklığı gidiyor. İmkanlarınız var ise, kaliperleri söküp 2 parçasını ayırıp, fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim. Eşimin aracındaki kaliperler; Bende kendim boyadim kaliperleri. Yaklaşık 1.5 yıl oldu ve dediğiniz şeyler ile henuz karşılaşmadim. Ne boyada atma var nede parlakliginda azalma. Bence kullanilan boya kalitesi ve işçilik etkileyen faktörler. --9 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20179 yıl comment_408416 Dediğim gibi lastikli Remziye boyattım. Bizim bamya kaliperler fazla belli olmuyor ama olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20179 yıl comment_408417 Dediğim gibi lastikli Remziye boyattım. Bizim bamya kaliperler fazla belli olmuyor ama olsun. Güzel olmuş bende mondeonun kaliperleri boyamayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408790 Bu ise bende giteyim dedim. Ama baya inceledim baktim . Ön kaliperde boya guzel gozukuyor ama arka kaliper bamya kadar. Zaten konuslu yeride guzel degil. Bence arka kalipere yakismiyor. Aracta emanet durdugu kanisina vararak bu iside baslamadan bitirdim. [emoji16] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın