Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hyundai kendini aşıyor. Veloster 2013

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yabancı bir blog sitesinde karşılaştım bugün. Daha önceden 208 beygire kadar ulaşmışlardı şimdi 240 !!!!

Tebrikler Hyundai. Bakalım Türkiyeye 2013'de gelebilecek mi? Şu an şu haliyle bile beni etkilemeyi başardı. Açıkçası yakından incelemek isterdim. Hayırlısı...............

Yanıtlama zamanı:

Bende geçen gün ajansotomobil.com da görmüştüm. Benide çok etkilemişti.

Hyundai Veloster Turbo

Hyundai'nin 3 kapılı sportif modeli Veloster'ın 201 beygirlik güçlü bir versiyonu da hazırlandı

Hyundai-Veloster_Turbo_2013%20(12).jpg

Hyundai artık güçlü performans otomobilleri de üretiyor. Arkadan itişli Genesis Coupe modelinin gücünü 275 bg'ye çıkaran marka, ayrıca farklı kapı konseptiyle dikkat çeken yeni modeli Veloster'ın de 201 bg'lik güçlü bir versiyonunu geliştirdi. 2012'nin yaz aylarında yollara çıkması planlanan Veloster Turbo'nun güç/ağırlık oranının GTI sınıfının en iyi değerlerinden biri olduğu açıklanıyor.

62655F61625F636162635161626B64656B6468A7A5676494.jpgBu güçlü Veloster'ın twin-scroll turbolu 1.6 litrelik GDI motoru 6000 d/d'de 201 bg güç üretirken, 1750-4500 d/d aralığındaysa 264 Nm'lik tork değerine imza atıyor. Twin-scroll turbosu sayesinde homojen bir tork dağılımı sunduğu açıklanan motor, 6-ileri manuel ve 6-ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuyor. Yeni egzoz borusu tasarımı ve özel emme manifolduyla çok sportif bir sese sahip olduğu iddia edilen otomobilin yürüyen aksamı da performansa yönelik olarak modifiye edilmiş. Direksiyon sistemi yeniden kalibre edilen otomobilin süspansiyon ayarları da standart Veloster'dan daha farklı. önde McPherson amortisörler ve 23 mm'lik denge çubukları yer alırken, arkadaysa V-torsiyon çubukları tercih edilmiş.

215/40 R18 ebadında Kumho Solus lastiklerin üzerinde ilerleyen Veloster Turbo'nun görüntüsü de oldukça agresif. Daha büyük bir ön ızgaraya sahip olan otomobilde, bir Hyundai modelinde ilk kez olmak üzere Mat Gri renk seçeneği de sunuluyor. Tamponun ortasındaki egzoz çıkışları ve bagaj kapağındaki 'Turbo' ibaresiyle güçlü bir Hyundai olduğunu ortaya koyan otomobilin kabinindeyse sportif koltuklar dikkat çekiyor. Aracın performans verileri henüz açılanmış değil, ancak Veloster Turbo'nun sadece performanslı değil, aynı zamanda ekonomik de olduğunun altı çiziliyor.

Alıntı : http://www.ajansotomobil.com/hyundai/yenilikler/hyundai_veloster_turbo_1806.html

Yanıtlama zamanı:

20 sene öncesi :

scoupe1.jpg

1,5 karbüratörlü 90 hp ve 1,5 turbo enjeksiyonlu 120 hp Mitsubishi motorlu Hyundai Scoupe

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ama yine de beğendim. Helal olsun diyorum. Umarım tasarımının verdiği görüntü kadar sağlamdır.

Yanıtlama zamanı:

güzel araba yusufum renonunda buna benzer bir aracı hazırlanıyor...hiç merak etme...

Yanıtlama zamanı:

Gerçekten güzel bir araç yapmışlar.Tebrikler.

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

güzel araba yusufum renonunda buna benzer bir aracı hazırlanıyor...hiç merak etme...

renault markasını hiç sevmem hatta nefret ederim ama araba tek kelime ile ''yardırıcı'' olmuş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.