Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Basınç Düşük Uyarısı Gitmiyor .

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

iyi günler arkadaşlar 2015 model style aracımı daha yeni yeni tanıyorum yalnız 15 bin bakımına girmeden önce lastik basıncı düşük uyarısı geldi serviste sıfırlama yapıldı uyarı kayboldu aradan 1 hafta geçti uyarı yine yanmaya başladı lastiklerde herhangi bir iniklik yok altında kışlık lastikler var önceki sahibi takmış bugün yine servise gittim usta yine sıfırlama yaptı 50 km git yine yanarsa gel lastikleri söküp bakılacak dedi daha 5 km olmadan yine yandı sizce sorun neyden kaynaklanıyor 

Burak Tonuc tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

İçerde sensör var, onları kontrol ettirin. Lastik değişiminde zarar görmüş veya arızalanmış olabilirler.

teşekkürler. bu sensörler jantın iç yanağında mı bulunuyor ? yoksa abs sisteminde mi bide lastik basıncını nasıl sıfırlıya bilirim .

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Burak Tonuc yazdı:

teşekkürler. bu sensörler jantın iç yanağında mı bulunuyor ? yoksa abs sisteminde mi bide lastik basıncını nasıl sıfırlıya bilirim .

Janta yapışık evet içerde.

Yanıtlama zamanı:

Önceki sahibi jantlarla beraber değiştirmiş olabilir mi?

Eğer yazlıklar ayrı jantlar da ise sorunu çözmek basit.

Ama öyle değilde sadece lastikler değiştirilmiş ise Yakup dediği gibi sensörlere zarar verilmiş olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Ayarlarda lastik basinc ayari diye biryer olmasi gerek orda basinc ayarini sifirlayinca islem tamam

Yanıtlama zamanı:

Çok büyük ihtimal sensör kırılmış. Geçen yıl başıma gelmişti. Servis lastikleri sökmeden bir cihazla sensörlerin tek tek çalışıp çalışmadığını birkaç dakika içinde kontrol edebiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 saat önce, Gökhan Tekin yazdı:

Çok büyük ihtimal sensör kırılmış. Geçen yıl başıma gelmişti. Servis lastikleri sökmeden bir cihazla sensörlerin tek tek çalışıp çalışmadığını birkaç dakika içinde kontrol edebiliyor.

Ben gittim bana lastikleri söküp bakmanız gerek dedi .

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Burak Tonuc yazdı:

Ben gittim bana lastikleri söküp bakmanız gerek dedi .

Servisteki el terminali gibi cihazi janttaki sibobun yanina yaklaştırarak bozuk olani bulurlar.

Yanıtlama zamanı:

İş bilmez servis elemanına denk gelmişsiniz. Bende çok uğraştım. Bana bunlarda sensör yok bile demişlerdi. Daha sonradan öğrendiler zorlamamla. Tam olarak ellerinde sensörü kodlamaya yarayan bir alet var. O aleti lastiğe tutup lastiği tanıtıyor. Araç bilgi ekranında sensörlerin ön sağ, sol arka gibi bilgi çıkmamasına rağmen aleti janta tuttuklarında cihazın ekranına bu bilgiler çıkıyor. Bana buda çok enteresan geldi. Aslında sensör hangi lastikte olduğunu bildiriyor ama araç ekranında görünmüyor havası inen lastik.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Sezai Rahmi YILDIRIM yazdı:

Lastiğe vida, çivi girmiş olmasın.

Lastigin havasi indigi zaman uyari veriyor hocam civi olsa lastik iner zaten. 

Yanıtlama zamanı:

Çok basit bir soru soracağım; lastiklerden birisi inmiş olabilir mi? :)

Bu da bir ihtimal, kontrol ettiniz mi? Tüm lastiklerin havalarını kontrol edip sıfırlamayı deneyin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Servet Ö. yazdı:

Çok basit bir soru soracağım; lastiklerden birisi inmiş olabilir mi? :)

Bu da bir ihtimal, kontrol ettiniz mi? Tüm lastiklerin havalarını kontrol edip sıfırlamayı deneyin.

Ben uyarı ilk çıktığında aracı servise götürdüm. Servis soğuk havalardandır dedi aradan bir hafta geçti yine uyarı çıktı yine servise götürdüm bu kez sadece ön lastiğe lastik şişirme makinesini taktılar hafızayı yenilediler 50 km sür uyarı çıkarsa gel lastikleri söküp bakacaz dediler daha 5 km gittim uyarı çıktı lastiklerde görüntü olarak iniklik yok tabi 1 2 bar düşüklük anlaşılmaz 

Burak Tonuc tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Ben uyarı ilk çıktığında aracı servise götürdüm. Servis soğuk havalardandır dedi aradan bir hafta geçti yine uyarı çıktı yine servise götürdüm bu kez sadece ön lastiğe lastik şişirme makinesini taktılar hafızayı yenilediler 50 km sür uyarı çıkarsa gel lastikleri söküp bakacaz dediler daha 5 km gittim uyarı çıktı lastiklerde görüntü olarak iniklik yok tabi 1 2 bar düşüklük anlaşılmaz 

Lastiklere hava kontrolü yapın yaptıktan sonra araç menüsünden Lastik havalarını tekrar kaydedin direksiyonun Sol tarafındaki okey tuşuna basılı tutAcaksınız uyarı sönecek ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.